Dinsdag 4 april - ensemble Erwin Rommert Weerstra in Naarderheem Archief

Het ensemble Erwin Rommert Weerstra een jubileumconcert geeft op dinsdag 4 april een jubileumconcert in Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg 1 te Naarden. Het concert begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,- incl. koffie en/of thee. Voor minder mobiele omwonenden is vervoer mogelijk. Aanmelden via kan via (035) 695 44 11 of receptienaarderheem@vivium.nl.   

Het ensemble Erwin Rommert Weerstra, bestaande uit Erwin Rommert Weerstra - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Ludwig van Beethoven en Frédéric Chopin. Het programma duurt één uur, zonder pauze.  Het optreden is op verzoek van Naarderheem georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stg. Recreatiefonds 'Spieghelzicht', het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Grovestins Stichting en particuliere donateurs.

Dit is het 25ste concert door Erwin Rommert Weerstra voor Stichting Muziek in Huis.

Over de musicus:

Erwin Rommert Weerstra (1987) is geboren in Leiden en begon op 3-jarige leeftijd piano te spelen. Op 7-jarige leeftijd werd hij toegelaten tot de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar hij in 2011 zijn Masterstudie solo-pianospel cum laude afrondde.

Tijdens zijn conservatoriumtijd werd hij tweemaal uitgeroepen tot winnaar van het Steinway Piano Concours. Als winnaar vertegenwoordigde hij Nederland twee keer op het Internationale Steinway Festival te Hamburg, waar hij optrad in de Musikhalle.

Erwin volgde masterclasses door heel Europa bij onder andere Boris Berman, Paul Badura-Skoda, Pierre Reach, Luiz de Moura Castro, Vladik Bronevetzky en Håkon Austbø. In 2011 nam hij deel aan de “International Engadine Summer Piano Academy Samedan” in Zwitserland. Momenteel ontwikkelt Erwin zijn pianospel verder bij Geoffrey Douglas Madge.

In november 2014 won Erwin in het Poolse Warschau de eerste prijs bij het internationale Leopold Godowsky “Young Virtuoso” Pianoconcours.