Expositie van Bep de Boer t/m 23 mei

Ontdek het prachtige werk van Bep de Boer! Tot en met 23 mei kunt u in Johanneshove komen kijken naar de expositie van Bep de Boer.

Bep De Boer, bekend van de historische verhalen over Laren, of zijn columns (In 60 seconden) in de Gooi- en Eemlander van enige jaren geleden en de verhalen in het kwartaalbericht van de Historische Kring Laren.

Naast schrijven heeft Bep ook nog andere kwaliteiten. Eén van zijn liefste hobby’s is tekenen en kalligraferen. Als klein jongetje ging hij met twee centen naar de kantoorboekhandel en kocht dan “een dik schrift”. Daar kon hij zich als kind heel erg in uitleven.

Veel van zijn tekeningen heeft hij weggegeven maar heeft er thuis ook nog heel veel hangen. Nu heeft hij objecten gemaakt. Leuke kleurrijke objecten gemaakt van gewoon afval van de werkbank. Stukjes hout, kurk of glas, voorzien van vele kleuren en opgeleukt met iets dat hij dan voorhanden heeft. Gewoon leuk!

Les heeft Bep voor zowel tekenen en schilderen als voor kalligrafie nooit gehad. En toch kan hij zich heerlijk uitleven in dit werk. Veel plezier bij het bekijken van het werk van een autodidact van 84 jaar die nog steeds bezig is.