Fotografie digitaal

Via de Volksuniversiteit Naarden-Bussum kunt u tegen 10% ledenkorting de workshop digitaal fotograferen volgen.

Digitaal fotograferen

Heeft u een digitale compact- of spiegelreflexcamera en wilt u daar meer uithalen dan u nu doet? In de tweedelige cursus 'Hoe gebruik ik mijn digitale camera?' leert u een aantal belangrijke kneepjes van het vak. De docent van de Volksuniversiteit geeft u uitleg over het juiste gebruik van de zoomfunctie van het objectief (groothoek- en telestand); de instelling van het AF punt (autofocus): waarop stel je scherp; de belichting: hoe werkt dat en hoe meet je de sluitertijden en waar stel je de camera op in; diafragma-instellingen (scherptediepte); de witbalans dus de kleurtemperatuur van het licht dat je bij de opname gebruikt; flitsen met je camera. Maar ook over zaken als geheugenkaarten, opslaan en printen van fotobestanden krijgt u uitleg. Na de eerste les krijgt u een opdracht mee om het geleerde in de praktijk te brengen. Deze opdracht wordt in de tweede les gezamenlijk bekeken en met de docent besproken.

Praktische informatie

Duur: 2 bijeenkomsten van 2 ½ uur

Data: 26 september en 10 oktober van 19:30 tot 22:00 uur

Locatie: Bussum     

Wilt u een workshop of cursus volgen bij de Volksuniversiteit met 10% Vivium-korting? Of wilt u eerst meer informatie over de inhoud van de cursus?

Kijk dan op Volksuniversiteit Naarden-Bussum.

Aanmelden voor een workshop of cursus? Vermeld op het inschrijfformulier bij de rubriek 'opmerkingen' uw Vivium-lidmaatschapsnummer (zie ledenpas) en ontvang 10% ledenkorting. Of bel voor meer informatie Vivium Services (035) 6 924 495.

Cursusprijzen

Niet-ledenprijs
€ 40,–
Ledenprijs
€ 36,–

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?