Kleur en betekenis (workshop)

Welke invloed hebben kleuren op ons doen en laten? En hoe kunnen kleuren ons inspireren?

Doel

In deze workshop leer je alles over de betekenis van kleuren en welke invloed kleuren hebben op ons. Na het volgen van deze workshop ben je je bewust wat kleur met je doet via non-verbale communicatie.

Doelgroep

Voor iedereen die graag meer wil weten over kleuren en de betekenis en invloed van kleuren.

Inhoud

In deze twee uur durende workshop wordt gekeken naar de betekenis van kleuren en invloed van kleuren op ons doen en laten. Hoe het komt dat kleuren onbewust emoties oproepen bij je. En hoe kleuren ons kunnen inspireren. Het onderwerp kleur is een veelomvattend en boeiend thema. Je leert inzien waarom iemand vaak zwart draagt en de ander liever voor groen kiest. En wat dat zegt over iemand zijn persoonlijkheid. Wat eigenlijk de werking is van kleur en op welke manier je daar gebruik van kunt maken. Waarom iemand er beter uit ziet in rood dan in blauw of andersom? Wat het verschil is tussen een warme en een koele kleur en wat een ondertoon van een kleur is.

Praktische informatie

  • De workshop bestaat uit een bijeenkomst van 2 uur.
  • Datum: op aanvraag.
  • De workshop wordt gegeven in Hilversum.

 

Cursusprijzen

Niet-ledenprijs
€ 25,–
Ledenprijs
€ 20,–

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?

Inschrijven

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier. Op alle cursussen en workshops zijn de algemene voorwaarden van onze samenwerkingspartner van toepassing.