Kleur- en Kledingadvies (workshop)

Wat zeggen kleuren over iemand? Welke kleuren staan je goed? En hoe komt het dat je er in bepaalde kleuren stralend uit ziet en in andere kleuren niet?

Doel

In deze workshop leer je wat kleuren over je zeggen en dat je gericht gebruikt kunt maken van kleuren. Bovendien leer je welke kleuren van nature het beste bij je passen en waarom. Na het volgen van deze workshop zullen de bekende ‘miskopen' niet meer aan de orde zijn.

Doelgroep

Voor iedereen die graag wil weten welke kleuren je laten stralen.

Inhoud

In deze 2,5 uur durende workshop wordt gekeken naar de betekenis van kleuren en de werking daarvan op het gelaat.
Allereerst krijgen de deelnemers uitleg over de werkwijze van het kleurensysteem van Your True Colours. Vervolgens ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk kleuradvies voor de kleding en eventuele haarkleur of make-up, na een professionele analyse en tot slot worden de meegenomen kledingstukken bekeken. Deelnemers die lid zijn hebben de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een kleurenpaspoort aan te schaffen. Zo'n kleurenpaspoort heeft een afmeting van 32 x 46 cm en bevat 40 kleuren en volledige omschrijving van de 6 kleurentypes.

Praktische informatie

  • De workshop bestaat uit een bijeenkomst van 2,5 uur.
  • De workshop wordt gegeven in Hilversum.

Wat kost het?

Zie hiervoor de cursusprijzen onderaan deze pagina. Leden van Vivium Services krijgen 20% korting op de cursusprijs. Het kleurenpaspoort is optioneel en kost € 19,50. Leden krijgen ook hierop 20% korting en betalen € 15,-.

Zo geeft u zich op

U kunt zich onderaan deze pagina direct aanmelden voor deze workshop. Meer informatie? Bel Vivium Services (035) 6 924 495.

Ook interessant

Cursusprijzen

Niet-ledenprijs
€ 60,–
Ledenprijs
€ 48,–

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?

Inschrijven

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier. Op alle cursussen en workshops zijn de algemene voorwaarden van onze samenwerkingspartner van toepassing.