Schrijf je eigen levensverhaal - Sta eens wat langer stil bij alle gebeurtenissen in uw leven!

Kent u dat? Dat stemmetje in uw hoofd dat zegt dat u een boek kan schrijven over uw leven? Dit is uw kans! Doe mee aan de schrijfcursus levensverhalen.

Doel

In de korte schrijfcursus levensverhalen wordt toegewerkt naar uw levensverhaal op papier. Het op papier zetten van herinneringen is leuk om te doen en geeft inzicht in de dingen die echt belangrijk voor u waren.

Doelgroep

Elk leven is de moeite waard opgeschreven te worden! Wilt u uw ‘memoires’ op papier zetten voor familieleden? Of vindt u het gewoon leuk om te schrijven? Doe dan mee.

Inhoud

De cursus bestaat uit drie middagbijeenkomsten. Er wordt gestart met het tot leven brengen van uw herinneringen. Dit wordt gedaan door middel van foto’s, voorwerpen, schrijfoefeningen en verhalen. Tijdens de cursus maakt u de keuze hoe u uw levensverhaal op papier wilt zetten. Middels een dierbaar voorwerp of een foto, chronologisch of vanuit een specifieke vraag. In de tijd tussen de bijeenkomsten werkt u thuis, bepaalde passages verder uit die vervolgens tijdens de bijeenkomsten besproken worden..

Praktische informatie

Startdatum: 19, 26 mei en 2 juni van 14:00-16:30 uur

  • De workshop bestaat uit drie bijeenkomst van 2 1/2  uur.
  • De workshop wordt gegeven in de Antoniushof in Bussum

Wat kost het?

Zie hiervoor de cursusprijzen onderaan deze pagina. Leden van Vivium Services krijgen € 20,- korting op de cursusprijs.

Zo geeft u zich op

U kunt zich onderaan deze pagina direct aanmelden voor deze cursus via het aanmeldformulier. Voor meer informatie of met vragen kunt u bellen met Vivium Services (035) 6 924 495 of het contactformulier invullen.

 

Cursusprijzen

Niet-ledenprijs
€ 60,–
Ledenprijs
€ 40,–

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?

Inschrijven

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier. Op alle cursussen en workshops zijn de algemene voorwaarden van onze samenwerkingspartner van toepassing.