Naar ViviumNet

Dagbehandeling Naarderheem

in expertisecentrum Naarderheem, Naarden

Dagbehandeling somatiek

Thuis wonen en een intensief behandelprogramma volgen, dat kan via de Dagbehandeling Naarderheem in Naarden.

 

Het doel van dagbehandeling bij Dagbehandeling Naarderheem is:

  • verbetering van uw lichamelijke functies na bijvoorbeeld ziekenhuisopname of na een revalidatieperiode in een verpleeghuis.
  • thuis op een zo hoog mogelijk niveau blijven functioneren en de dagelijkse handelingen zo optimaal mogelijk uitvoeren.

 

Aanmelden kan via uw huisarts of specialist. Voor de dagbehandeling is een indicatie van het CIZ (behandeling groep) nodig. Het CIZ is telefonisch bereikbaar via 088 - 789 1000. Voor meer informatie kunt u ook op de website van het CIZ kijken via de link Zelf zorg vanuit de Wlz aanvragen. Medewerkers van de Dagbehandeling Naarderheem kunnen u ook helpen bij uw aanvraag. Neemt u dan contact met ons op via (035) 695 45 43.

 

Openingstijden

De Dagbehandeling Naarderheem is open op dinsdag en donderdag van 09.00-16.30 uur. De cliënten bezoeken de Dagbehandeling van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Vervoer

Heeft u voor de Dagbehandeling een indicatie inclusief vervoer, en woont u in Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen of de Hilversumse Meent, dan kunt u kostenloos gebruik maken van groepsvervoer. De taxibus is ook geschikt als u gebruik maakt van een rolstoel. Woont u buiten de genoemde woonplaatsen dan dient u zelf het vervoer te organiseren.

Ga direct naar:

Meer informatie?

Vivium Zorggroep

Dagbehandeling Naarderheem

 

Amersfoortsestraatweg 1

1411 HB Naarden

T (035) 6 954 411

 

Of neem contact op met

Vivium Klantenservice

T (035) 6 924 924

klantenservice@vivium.nl

Dagbehandeling wegwijzer