Agenda

Vrijdag 23 februari - Country en Linedance demonstratie in Vivium De Gooise Warande

Vrijdag 23 februari bent u van harte welkom om onder genot van een hapje en een drankje te komen kijken naar de country en linedance demonstratie van GET DANCED.

 

Dinsdag 27 februari - Voorleesmiddag in Vivium De Gooise Warande

Kom dinsdag 27 februari gezellig langs en luister naar verhalen en gedichten die u worden voorgelezen.

Vrijdag 16 maart - Optreden Arcadië Trio in Vivium De Gooise Warande

Komt u vrijdag 16 maart ook gezellig langs om te kijken en luisteren naar het optreden van Arcadië Trio? U bent van harte welkom vanaf 14:30 uur in Vivium De Gooise Warande in Bussum.

Het ensemble Arcadië Trio, bestaande uit Steven Geraads - klarinet, Timothée Busch - cello, Henriëtte Wirth - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Beethoven, Frühling, Reger en Carlos Gardel. Het programma duurt 2 maal 30 minuten.

Zaterdag 17 maart - Open dag Zorgeloos wonen

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 17 maart 2018 staan de deuren open van 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, Johanneshove in Laren en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

Vrijdag 18 mei - Optreden van Egeren-Marselje Duo in Vivium De Gooise Warande

Komt u vrijdag 18 mei ook gezellig langs om te kijken en luisteren naar het optreden van Van Egeren-Marselje Duo? U bent van harte welkom vanaf 14:30 uur in Vivium De Gooise Warande in Bussum.