Naar ViviumNet

Diensten aan huis

Handig als u niet zo mobiel meer bent, maar ook als u weinig tijd heeft. U kunt bijvoorbeeld de kapper, opticien of de hulp bij administratie bij u thuis langs laten komen. Maar ook computerles aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Iets voor u?

De diensten aan huis zijn voor iedereen in de regio Gooi en Vechtstreek. Bent u lid, dan krijgt u korting! Kies uit een keur van diensten aan huis zoals de kapper, audicien tot hulp bij uw belastingaangifte.

Korting voor leden

Als lid profiteert u van speciale ledenprijzen. Per dienst aan huis ziet u welke korting u krijgt. En... er zijn regelmatig  exclusieve aanbiedingen voor leden!

Zo regelt u een dienst aan huis

Met één telefoontje naar Vivium Services (035) 6 924 495, kunt u gebruik maken van een dienst aan huis. Uw persoonlijke gegevens en wensen worden dan genoteerd. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee werkdagen teruggebeld door iemand van de gewenste dienst aan huis voor een afspraak. Voor de diensten aan huis werken wij samen met gespecialiseerde en betrouwbare bedrijven en personen. Uiteraard kunt u ons ook mailen via leden@vivium.nl

Hoe betaalt u?

U kunt direct betalen aan de persoon of het bedrijf die bij u thuis de dienst heeft geleverd. De betaling loopt dus niet via Vivium Services. Laat altijd uw ledenpas zien, u krijgt meteen korting.

Als u niet tevreden bent …

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Bent u onverhoopt niet tevreden bespreek dit dan rechtstreeks met degene die de dienst thuis bij u heeft geleverd. Onze serviceleveranciers hebben een eigen beroepsaansprakelijkheid. Vivium Zorggroep is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de verrichte werkzaamheden. Komt u er samen niet uit? Dan willen wij dat uiteraard graag weten en gaan we samen met u op zoek naar een oplossing.