Ondermode - Mooie, prettig dragende lingerie

Thuis ondermode passen, dat is pas handig! Op uw gemak ondermode uitzoeken, passen en kopen, in alle rust en privacy uw keuze maken. Ondermode in elke maat, dus ook uw maat!

Wat is de Ondermode aan huis service?

Lingerieservice Marieke Vermaas, specialist op het gebied van ondermode voor dames, komt met een geselecteerde collectie bij u thuis. Zij heeft comfortabele eigentijdse lingerie van hoogwaardige elastische stoffen, die zeer prettig dragen. De collectie wisselt regelmatig en biedt daardoor stijlvolle lingerie, volgens de laatste modetrends. En ook in moeilijk verkrijgbare artikelen, zoals grotere maten, step-in of corselet, is er voldoende keuze. Daarnaast is Lingerieservice Marieke Vermaas gespecialiseerd in het aanmeten en leveren van borstprotheses (SEMH erkend) en bijbehorende lingerie.

Ook voor u!

De Ondermode aan huis-service is er voor elke vrouw. Oudere dames, maar ook is er eigentijdse lingerie voor aanstaande moeders en pas bevallen moeders. En voor iedereen geldt: met de juiste lingerie zit ook de bovenkleding beter en voelt u zich prettiger.

Voordelen voor leden

 • U kunt rekenen op een specialist in ondermode die bij u aan huis komt.
 • U kunt thuis in alle rust passen en kiezen.
 • Leden ontvangen €25,- korting op de voorrijkosten en betalen €20,-
 • De voorrijkosten vervallen bij aanschaf boven de €50,-
 • U betaalt geen verzendkosten bij bestellingen via de webshop
 • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van wat u koopt. Onze leveranciers werken met scherpe prijzen. U bent beslist niet duurder uit dan in een speciaalzaak voor ondermode. Voorrijkosten bedragen voor leden €20,-. Indien er voor meer dan €50,- wordt aangeschaft, vervallen deze voorrijkosten.

Zo maakt u een afspraak

Vivium werkt voor deze service samen met Lingerieservice Marieke Vermaas. Wilt u een afspraak maken? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren graag uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Webshop Lingerieservice

Sinds kort heeft de LingerieService een webshop met interessante op=op aanbiedingen www.lingerieselfservice.nl. (Ook te bereiken via de website www.lingerieservice.nl.)

De kortingen op deze aanbiedingen liggen veelal tussen de 50 en 70%. Deze aanbiedingen zijn alléén online te bestellen.
Leden van Vivium Services betalen geen verzendkosten bij bestellingen via de webshop. (Retourzendingen zijn wel voor eigen kosten).

Hoe werkt het bestellen via de webshop?

 • U registreert zich als nieuwe klant bij de webshop via www.lingerieselfservice.nl
 • U vult bij de vraag 'Hoe heeft u ons gevonden?' Vivium + uw lidmaatschapsnummer in.
 • U krijgt vervolgens een kortingsbon met code toegestuurd naar het mailadres waarmee u zich heeft aangemeld. Tijdens het bestelproces kan deze code ingevoerd worden, waardoor de korting op de verzendkosten automatisch wordt berekend.
 • Deze code blijft het hele jaar geldig en kunt u steeds weer opnieuw gebruiken.
 • Op verzoek kunt u volgend jaar lid blijven en krijgt u een nieuwe code.

Links:

Meer informatie over Lingerieservice Marieke Vermaas

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.