Opticien - Thuis uw nieuwe bril uitzoeken?

Als uw ogen achteruit gaan, kan de opticien bij u thuis een gratis oogmeting doen. Handig en snel!

Dit doet de Opticien

Als het voor u lastiger wordt erop uit te gaan, kan de Opticien bij u aan huis komen. De Opticien aan huis biedt vrijwel alles wat u ook in de winkel kunt krijgen. Een ogentest, een nieuwe bril, nieuwe glazen, reparaties, oogdrukmeting. Alleen het aanmeten van contactlenzen is thuis niet mogelijk. De Opticien heeft een uitgebreide collectie brillen in allerlei kleuren en prijsklassen. Een nieuwe bril wordt binnen drie weken thuis afgeleverd en 'afgepast'. Als u de bril bij de Opticien aan huis heeft gekocht, komt de Opticien zonodig ook langs om uw bril bij te stellen of te repareren.
De Opticien heeft ook allerlei Low Vision-producten, zoals handloepen of loepbrillen met een sterke vergroting. De Opticien werkt direct samen met een oogarts. Vivium werkt hiervoor samen met de Nederlandse Huisopticien en Brilzorg Holland.

Ook voor u!

De Opticiens aan huis zijn er voor iedereen in de Gooi en Vechtstreek, Almere en Amsterdam-Zuid en Nieuw-West. Leden van Vivium Services krijgen korting.

Aanbieding: Tijd voor een nieuwe zonnebril?

  • Als u graag in het zonnetje zit of houdt van voorjaarswandelingen en zomerse fietstochtjes, dan is een zonnebril natuurlijk onmisbaar. Maak daarom nu gebruik van de zomerse aanbieding van de Nederlandse Huisopticien of Brilzorg Holland. Bij aanschaf van een nieuw montuur met glazen betaalt u namelijk t/m 30 september 2017 slechts € 50,- in plaats van € 100,- extra voor meekleurende glazen. Wilt u liever een overzet-zonnebril die u over uw normale bril heen kunt dragen? Die is bij een nieuwe bril helemaal gratis! Zo beschermt u uw ogen optimaal tegen UV-straling, en kunt u alles goed zien, hoe hard de zon ook mag gaan schijnen.

     

Plus, min, verziend of bijziend? Hoe zit dat precies? 

Tijdens de oogmeting komen er vaak veel vragen voorbij. Wat weet u precies hoe het nu eigenlijk is? Brilzorg Holland legt het aan u uit. U leest het in het document 'Brillenglazen' in de rechterkolom.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een uitstekende en betrouwbare Opticien die bij u aan huis komt.
  • Leden krijgen 15% korting bij aanschaf van een bril, montuur en/of brillenglazen.
  • Reparaties en bijstellen is gratis. Op eventuele materiaalkosten ontvangt u 15% korting.
  • Leden krijgen 5% korting op Low Vision producten indien deze niet vergoed worden door de zorgverzekeraar.
  • Oogmetingen, advies, kleine reparaties en het bijstellen van de bril worden gratis uitgevoerd.
  • Leden betalen geen voorrijkosten.

Wat kost het?

U betaalt voor een montuur, glazen en onderdelen dezelfde prijs als in de winkel. Leden krijgen 15% korting op de adviesverkoopprijs. Een ogentest is gratis. Ook het afleveren van een nieuwe of aangepaste bril is gratis. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.
De meeste Low Vision-producten worden vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar bij onze samenwerkingspartner SUCSEZ. Als betrouwbaar en vakkundig Assurantie Adviseur helpen ze bij al uw vragen. Bel SUCSEZ (088) 1 210 206 of kijk hier

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met de Nederlandse Huisopticiens en Brilzorg Holland. Wilt u een afspraak maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Links:

Meer informatie over de Nederlandse Huisopticiens
Meer informatie over Brilzorg Holland

Laat altijd uw ledenpas zien.