Politiekeurmerk Veilig Wonen - 90% minder kans op inbraak in uw woning

Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar ook psychische schade. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. In een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen is de kans op een inbraak 90% kleiner dan voor woningen zonder Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte.

Wat houdt het Politiekeurmerk Veilig Wonen in?

De preventieadviseur van Come Home die bij u langs komt heeft een nauwe samenwerking met de politie. De preventieadviseur Come Home komt bij u langs om u advies te geven met betrekking tot de eisen die nodig zijn om in het bezit te komen van het certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze eisen hebben betrekking op het hang- en sluitwerk, deuren, ramen, verlichting, zicht etc. U krijgt dan een advies met betrekking tot de eventueel benodigde veranderingen die uitgevoerd moeten worden om voor een certificaat in aanmerking te komen. De veranderingen kunnen uitgevoerd worden door Come Home. Wanneer uw woning is beveiligd volgens de eisen van het keurmerk, krijgt u het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. De meeste verzekeraars geven dan korting op de inboedelverzekering.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare preventieadviseur.
  • U betaalt een lagere prijs dan wanneer Come Home rechtstreeks benaderd wordt.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

De preventieadviseur van Come Home maakt een offerte om uw woning te beveiligen volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze offerte is vrijblijvend en wordt opgemaakt met een speciale ledenprijs.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Come Home. Wilt u uw huis laten keuren, bel dan Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door Come Home voor een afspraak.

Laat altijd uw ledenpas zien.