Reisbegeleiding - 1 op 1 begeleiding

Reisbegeleiding voor als u een dagje erop uit wilt. Voor een toer langs plekken vol mooie herinneringen. Maar de dienst reisbegeleiding is er ook voor u als u begeleid wilt worden naar een doktersafspraak of bij familiebezoek. Handig toch?

Dit is reisbegeleiding

Het kan gaan om vakantiebegeleiding, maar ook om regelmatige uitstapjes in Nederland. Een afspraak bij de arts of dokter kan onder reisbegeleiding vallen maar vergeet ook de dagelijkse wandelingen in het park niet. Een treinreis is voor mensen op leeftijd met alle digitale apparaten van tegenwoordig ook al een hele uitdaging.

Vivium werkt voor deze dienst samen met vrijwilligersorganisaties en Mantelaar. Mantelaar werkt op haar beurt met geneeskundestudenten, die u voor allerlei zaken kunt inschakelen, waaronder reisbegeleiding.

Voor wie is deze dienst bedoeld?

Iedereen die het lastig vindt zelf op pad te gaan, met welk vervoersmiddel ook, kan voor deze dienst een aanvraag doen. De vrijwilligersorganisaties beoordelen zelf of ze u van dienst kunnen zijn.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op gemotiveerde, hulpvaardige mensen.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

U betaalt de vrijwilligers een onkostenvergoeding. Maakt u gebruik van Mantelaar, dan is het tarief €17,50 per uur en geldt een minimale afname van 2 uur.

Zo maakt u een afspraak

Heeft u reisbegeleiding nodig? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw telefoonnummer. U wordt dan spoedig teruggebeld.

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.

Samenwerking

Voor deze dienst werkt Vivium samen met:

 

Mantelaar

Versa

VMCA