Samen thuis koken - Of uw eigen kok aan huis

Je vader/moeder houdt van koken maar ziet er geen kans meer toe. De dienst Kok aan huis biedt uitkomst. Samen een gezellige maaltijd voorbereiden en eventueel ook samen opeten. Zo gezellig kan het ook zijn!

Gezellig samen koken!

Of u nou samen boodschappen doet, vervolgens lekker samen gaat koken en aansluitend samen geniet van de bereidde maaltijd, of u bent op zoek naar iemand die bij u thuis een verse maaltijd komt bereiden, er is altijd wel een passende oplossing! Vivium werkt voor deze dienst samen met vrijwilligersorganisaties en met Mantelaar. Mantelaar werkt op haar beurt met geneeskundestudenten die graag iets voor een ander doen.

Ook voor u!

Iedereen kan gebruik maken van deze dienst, u bepaalt zelf in welke mate u zich laat ondersteunen. Ook als het doel simpelweg gezelligheid is, is deze dienst geschikt. De vrijwilligersorganisaties beoordelen uw aanvraag. Bij Mantelaar wordt er gezorgd voor een student waar u een persoonlijke klik mee heeft.

Voordelen voor leden

  • Bij Mantelaar heeft u de mogelijkheid kosteloos met diverse studenten kennis te maken.
  • U kunt rekenen op gemotiveerde, hulpvaardige mensen.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

U betaalt de vrijwilligers een onkostenvergoeding. Bij Mantelaar geldt een tarief van €17,50 per uur en een minimale afname van 2 uur per moment.

Zo maakt u een afspraak

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw telefoonnummer. U wordt dan spoedig teruggebeld door de dienstverlener van uw keuze.

Ook interessant

Voor deze dienst werkt Vivium samen met:

Laat altijd uw ledenpas zien.