Scanspecialist aan huis - Voor al uw dierbare herinneringen!

Het is nu mogelijk om uw oude films, video’s en ander beeld- en geluidmateriaal dat u niet meer (goed) kunt bekijken te digitaliseren, zodat ze veilig zijn opgeslagen en opnieuw bekeken kunnen worden!

Dit doet de scanspecialist

De scanspecialist is een initiatief om oud beeld- en geluidmateriaal dat vaak dierbare herinneringen bevat te digitaliseren en zodoende voor altijd veilig te bewaren. Misschien heeft u nog oude cassettebandjes, videobanden, dia’s, foto’s, fotorolletjes of zelfs acht millimeter films die u niet meer kunt afspelen. Of misschien beginnen ze al slijtage te vertonen. De scanspecialist biedt in deze gevallen uitkomst. Ze komen uw materiaal halen aan huis, maken van al uw  herinneringen digitale bestanden die daarmee voor altijd bewaard zijn, en brengen alles weer terug aan huis. Zo hoeft u uw persoonlijke eigendommen niet met de post te versturen en weet u dat uw herinneringen in goede handen zijn.

Oud beeld- en geluidmateriaal heeft helaas een beperkte levensduur. De kwaliteit wordt met het jaar minder, zelfs als u de cassettes en videobanden niet vaak gebruikt. Onder andere de manier van bewaren is hiervan op invloed: kamertemperatuur is het beste. Op vochtige of koude plekken gaat de kwaliteit sneller achteruit. Met het digitaliseren voorkomt u verdere schade en zijn de herinneringen ook voor toekomstige generaties veilig gesteld.

De werkwijze is als volgt. U voert altijd eerst een oriënterend telefoongesprek met de scanspecialist. Aan de hand van uw wensen wordt een globale inschatting gemaakt van de tijd en kosten die de klus met zich mee brengt. Pas indien u akkoord gaat, wordt er een afspraak gemaakt om de spullen bij u thuis op te halen.

Voordelen voor leden

De scanspecialist aan huis is er voor iedereen, maar leden hebben een streepje voor:

  • gratis 2e dvd van uw oude films
  • 4 kleurenmarkers om op CD’s/DVD’s te schrijven
  • 5% korting bij een orderbedrag van boven de €250
  • Een scherp geprijsde haal- en brengservice speciaal voor leden

Wat kost het?

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid in te scannen materialen. Het minimum orderbedrag is €20,-. Haal- en bezorgkosten bedragen €8,50.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze dienst samen met de Scanspecialist, een initiatief van Harald van de Sluijs. Wilt u gebruik maken van deze dienst? Bel dan Vivium Services: (035) 692 4495, of mail naar leden@vivium.nl. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Laat altijd uw ledenpas zien.