Tandarts en Mondhygiënist aan huis - De tandarts of mondhygiënist gewoon bij u thuis?

Een gezond gebit en een goede mondhygiëne zijn belangrijker dan veel mensen denken. Daarom is er nu mondzorg aan huis. Tandarts Eva Müller en haar collega's komen aan huis bij patiënten die niet of moeilijk naar de praktijk kunnen komen.

Waarom mondzorg aan huis?

Wij Nederlanders hebben steeds vaker ook op latere leeftijd een groot deel van onze tanden en kiezen nog. Dat is mooi natuurlijk, maar bij ouderen gaat het gebit vaker problemen geven. Sommige mensen gebruiken medicijnen of hebben een ziekte die de mondgezondheid aantast. Ook de motivatie om nog goed voor het gebit te zorgen is soms weg. Een goede gebitsverzorging is echter cruciaal. Het is belangrijk dat je goed kunt kauwen en slikken. Bovendien kunnen bacteriën en ontstekingen in de mond ook kunnen leiden tot verlaagde weerstand en andere problemen. Daarom is regelmatige controle en reiniging juist voor wie wat ouder is heel belangrijk.

Wat kan er allemaal aan huis?

Het gebit controleren en schoonmaken, poetsinstructies geven, kiezen trekken of tandprotheses aanpassen: het kan allemaal bij Mondzorg aan huis. Alleen boren, röntgenfoto's maken en kronen en bruggen aanbrengen kan alleen in de praktijk. Maar het overgrote deel van de tandartszorg kan met de mobiele tandartsuitrusting gewoon thuis geleverd worden. Mocht er een kunstgebit nodig zijn, dan verwijst Eva Müller mensen door naar de tandprotheticus van Vivium.

Voordelen voor leden

* Vivium werkt samen met een vertrouwde en bekwame tandarts
* Leden ontvangen € 10,- korting op de voorrijkosten
* Leden ontvangen 25% korting op tandverzorgingsproducten
* Vivium bemiddelt gratis voor u

Wat kost het?

De voorrijkosten zijn €20,- voor niet-leden en €10,- voor leden.
De mondzorg zelf valt, net als de zorg in de praktijk, onder uw tandartsverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw precieze polis. Informeer voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar bij onze samenwerkingspartner Sucsez. Als betrouwbaar en vakkundig Assurantie Adviseur helpen ze bij al uw vragen. Bel Sucsez (088) 1 210 206 of kijk hier

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met tandartspraktijk Dental Art. Wilt u hier gebruik van maken, Neem dan contact op met Vivium Services via leden@vivium.nl of bel met (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak door Dental Art.

Ook interessant

 

Laat altijd uw ledenpas zien.