Tuinonderhoud Professioneel - Uw natuurlijke specialist op elk terrein

Voor al uw tuinklussen kunt u gebruik maken van Tuinonderhoud, een handige service als u geen groene vingers heeft.

Welk tuinonderhoud?

De hoveniers nemen de tuinwerkzaamheden van u over. Het onderhoud en/of renovaties van uw tuin behoren tot de mogelijkheden.

Green Star Hoveniers is een begrip in het Gooi. Uw tuin is in professionele handen! Voor het optimale plezier van uw tuin is een regelmatige onderhoudsbeurt een aanbeveling. Bij het onderhoud van uw tuin kunt u denken aan de bemesting van uw borders en / of gazon, het reinigen van de bestrating en het snoeiwerk van uw beplanting. Alle aspecten van de tuin behoren tot de werkzaamheden. Ook kunt u denken aan het plaatsen van een haag of schutting, het aanleggen van een vijver of het aanleggen van uw bestrating.

Green Star Hoveniers kunt u inzetten voor het wekelijks maaien van uw gazon, het opmaken van uw potten met winter- en /of zomergoed. Afgestemd op uw wensen en budget geven zij u advies, of nemen zij gedeeltelijk of geheel de verzorging van de tuin van u over. Green Star Hoveniers werkt uitsluitend met vaste vakbekwame hoveniers en staan voor de afspraak die met u is gemaakt.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare tuinonderhoudsdienst.
  • Leden krijgen 5,00 euro korting per uur.
  • U betaalt geen voorrijkosten.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

Tuinonderhoud kost 47.50 euro per uur, per persoon. Als lid krijgt u 5,00 euro korting en betaalt u 42,50 euro per uur.

U betaalt geen voorrijkosten. Er wordt minimaal een half uur in rekening gebracht. U ontvangt na afloop van de klus een factuur. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben. Heeft u een grotere klus, dan krijgt u eerst een offerte.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Green Star Hoveniers. Wilt u van deze service gebruik maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door Green star Hoveniers voor een afspraak.

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.