Vloer- en meubelonderhoud - Tapijt, parket, marmer, meubilair en meer!

Vaak wordt nieuw meubilair aangeschaft omdat het oude er niet mooi meer uiziet. Meestal is het echter niet versleten. En weet u dat door geregeld uw tapijt en andere ondergronden professioneel te laten reinigen en onderhouden u de levensduur aanzienlijk verlengt? Chem Dry en Floortec Totaal helpen u hierbij.

Dit doet Chem Dry Totaal

Chem Dry reinigt op basis van koolzuur. Het vuil wordt door het koolzuur naar de oppervlakte gestuwd. Het vocht en vuil worden vervolgens grondig afgezogen. Door dit unieke procédé hoeft er geen overvloedige hoeveelheid vocht te worden gebruikt en is uw stoffering snel weer droog. Het algemene reinigingsmiddel van Chem Dry bevat geen giftige bestanddelen of zepen. Hierdoor is de reiniging veilig voor mens en dier en blijven er geen resten achter die mogelijk vuil aantrekken.

Dit doet Floortec Totaal

De kracht van Floortec Totaal wordt gekenmerkt door een zeer grote expertise op het gebied van de “harde vloeren”. Deze term is een verzamelnaam voor o.a. parket, marmer, natuursteen, linoleum. Van schuren tot polijsten, van reinigen tot nabehandelen, ze zijn in staat voor alle vloeren de overeengekomen werkzaamheden uit te voeren. Floortec Totaal heeft kennis van de nieuwste producten en bewerkingsmogelijkheden met betrekking tot uw harde vloeren.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op gekwalificeerde vakmensen.
  • U altijd vrijblijvend een offerte kunt opvragen.
  • Leden krijgen 10% korting op het offertebedrag.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

U kunt een vrijblijvende offerte opvragen.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Chem Dry Totaal en Floortec Totaal. Wilt u een vrijblijvende offerte bel dan Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door Chem Dry voor een afspraak.

Links:

Meer informatie over Chem Dry Totaal
Meer informatie over Floortec Totaal

Ook interessant

 

Laat altijd uw ledenpas zien.