Agenda

Woensdag 21 februari - Bingo in Vivium Godelinde

Zin in een gezellige spelletjesmiddag? U bent van harte welkom op woensdag 21 februari voor de Bingo in Vivium Godelinde!

Zondag 25 februari - Filmmiddag in Vivium Godelinde

U bent van harte welkom om zondag 25 februari te komen kijken naar de film 'Les Chorist'. De film begint om 14:30 uur in het restaurant van Vivium Godelinde.

Woensdag 14 maart - Orzán Trio in Vivium Godelinde

Op woensdag 14 maart 2018 geeft het ensemble Orzán Trio een concert in Zorgcentrum Godelinde, onderdeel van Vivium Zorggroep.  Het concert begint om 14:30 uur. Adres: Jozef Israëlslaan 1, Bussum.

Het ensemble Orzán Trio, bestaande uit Alejandro Peiteado Brea - klarinet, Marco Danesi - klarinet, Leire Ruiz Garcia - klarinet, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin. Het programma duurt één uur, zonder pauze. 

Zaterdag 17 maart - Open dag Zorgeloos wonen

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 17 maart staan de deuren open van 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, Johanneshove in Laren en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

Woensdag 9 mei - Optreden van De Thuiskomst in Vivium Godelinde

Komt u woensdag 9 mei ook gezellig langs om te kijken en luisteren naar het optreden van De Thuiskomst? U bent van harte welkom vanaf 14:30 uur in Vivium Godelinde in Bussum.