Restaurant in Johanneshove

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Larenhove'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Uit eten in Larenhove?

Restaurant Larenhove in woonzorgcentrum Johanneshove in Laren

In restaurant Larenhove bent u 's middags en 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje of een tosti.

Amerikaans buffet met Line Dance demonstraties.

Komt u ook genieten op zaterdag 3 maart van een heerlijk Amerikaans buffet met Line Dance demonstraties? De eerst demonstratie begint om 16.30 uur en het buffet gaat open om 17.00 uur. De demonstraties worden verzorgt door de Black Horse Line Dancers uit Hilversum. U kunt reserveren en direct betalen in het restaurant. Tot dan !

Aanschuiftafel op dinsdagavond in Larenhove

Iedere dinsdagavond bent u van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.

Schuif tussen half 6 en half 7 aan en geniet van fijn gezelschap en lekker eten!

Maaltijdservice voor thuis!

Wist u dat er vanaf 12 februari ook maaltijden afgehaald kunnen worden?

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te koken? Dan kunt u zonder bestelling een versbereide maaltijd ophalen in Johanneshove. Woont u niet in Johanneshove? Dat is geen probleem. U, als buurtbewoner, kan elke dag tussen 18:00 en 18:30 uur langs komen om uw maaltijd op te halen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw maaltijd bij ons in het restaurant te eten

Weekmenu

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of diverse andere warme en koude gerechten van de kaart. 

Van maandag tot en met zondag bent u van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.30 uur van harte welkom voor de warme daghap in restaurant Larenhove. Daarnaast bent u ook van harte welkom om te komen genieten van de gerechten op onze specialiteitenkaart.

 

Nieuw: Specialiteiten lunch en dinerkaart!

Wij hebben een nieuwe specialiteiten kaart! Naast de daghap die u elke dag bij ons kunt komen eten is het ook mogelijk om dagelijks te komen lunchen of dineren en te kiezen uit heerlijke gerechten van onze nieuwe specialiteiten kaart. Benieuwd naar de kaart? Hieronder vindt u de lunch en dinerkaart.

Voor het diner verzoeken we u om te reserveren via telefoonnummer (035) 539 52 45.

Specialiteiten kaart

Lunch kaart

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Johanneshove kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant Larenhove via telefoonnummer (035) 539 52 45.