Concerten met ledenkorting! - Kerstconcerten december 2017

Vindt u het heerlijk om de kerstperiode muzikaal in te luiden? Dan kunt u kiezen uit twee prachtige kerstconcerten van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. U kunt hier bij u in de buurt naar toe met een aantrekkelijk Vivium-korting!

De Messiah van Handel

De Messiah is Händels meest beroemde oratorium. Wist u dat Händel slechts 24 dagen nodig had om zijn Messiah te schrijven en dat het stuk na de eerste uitvoering in 1742 zo’n succes werd dat dames werd verzocht niet in hoepelrok te komen, zodat er meer kaarten verkocht konden worden? In de eeuwen daarna werd het oratorium wereldberoemd, door het indrukwekkende koorlied ‘Halleluja’. Onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink zal het Bach Choir & Orchestra tijdens zijn uitvoering van de Messiah de (kerst)sterren van de hemel spelen. Zij maken daarbij gebruik van authentieke instrumenten uit Händels tijd, zodat de Messiah zal klinken zoals Händel het ooit zelf bedoeld had. De Engelse bas Andrew Slater, een van de bekendste opera bassen ter wereld, maakt ook zijn opwachting en zal onder meer de machtige aria 'The trumpet shall sound' vertolken.

Classical Christmas met Jan Vayne     

Met Classical Christmas zet het Bach Choir & Orchestra samen met pianovirtuoos Jan Vayne ook een ander onvergetelijk kerstconcert op de agenda. ‘Puur, warm en sfeervol’ is de insteek van dit concert. U kunt naar hartenlust genieten van tedere muziek vol melancholische klanken, maar ook van swingende kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. U kunt voor dit concert zowel terecht in de sfeervolle Janskerk in Utrecht als in de imposante Grote Kerk in Naarden of het luisterrijke Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.

Concertagenda

U kunt kiezen uit diverse voorstellingen in Amersfoort, Utrecht, Naarden of Amsterdam tussen 3 en 30 december 2017. Maar dan moet u er natuurlijk wel snel bij zijn, want decemberconcerten in kerstsfeer zijn altijd zeer populair.

Op dinsdag 19 december om 19:30 uur is de uitvoering Classical Christmas in de Grote Kerk in Naarden. Klik hier voor de volledige kerstconcertagenda!

Praktische informatie en tot € 50,- ledenkorting

Als Vivium-lid krijgt u korting op concertkaartjes. Voor de Messiah betaalt u in Utrecht en Amersfoort € 35,- i.p.v. € 85,-, en in Amsterdam € 40,- i.p.v. € 90,- (incl. consumpties). Voor Classical Christmas betaalt u in Naarden en Utrecht € 30,- i.p.v. € 80,-, en in Amsterdam € 35,- i.p.v. € 80,- (incl. consumpties). Kaartjes bestellen kan via www.pieterjanleusink.nl of telefoonnummer 0900-8191 (45cpm). Wilt u gebruik maken van de ledenkorting? Vraag dan eerst de actiecode op bij Vivium Services via (035) 6 924 495.

Wij wensen u alvast heel veel luisterplezier in december!