Dagtochten met ledenkorting

Er staan weer leuke dagtochten op de agenda in februari, maart en april 2018 . Gaat u gezellig een dagje mee? Als lid krijgt u minimaal € 4,50 korting.

 

Woensdag 21 februari

Brabantse gezelligheid (mét Bossche Bollen)

Op 21 februari gaan we de gezelligheid opzoeken in Brabant. We zetten eerst koers naar bourgondisch Den Bosch. Daar eten we  amen een lekkere Bossche Bol op de Parade. Wie wil kan ook een kijkje nemen in de nabijgelegen Sint Jan. Daarna leidt een gids ons in onze heerlijk warme touringcar door knusse dorpjes, winterse bossen en het enclavegebied rond Baarle-Nassau. Warm lunchen doen we onderweg bij De Gouden Leeuw in Terheijden, met onder meer een heerlijk pannetje ambachtelijke gehaktballetjes in jus. Om 18:00 uur arriveren we weer terug in het Gooi.

Kosten: € 35,- voor Vivium leden, € 39,50 voor niet-leden.

 

Donderdag 15 maart

Rotterdamse vliegtuigen en Delfts Blauw

Op 15 maart staan Delft en Rotterdam op het programma. In Rotjeknor beginnen we met koffie met uitzicht op Rotterdam Airport – vliegtuigen kijken. Daarna loodst onze chauffeur ons langs de vele bezienswaardigheden van de levendige havenstad. Lunchen doen we in Delft, waar we vervolgens ook een bezoek brengen aan Royal Delft, voorheen De Porceleyne Fles. In deze laatste overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw kunt u van dichtbij zien hoe het wereldberoemde Delfts Blauw nog volledig met de hand beschilderd wordt volgens eeuwenoud recept.

Kosten: € 52,50 voor Vivium leden, € 57,50 voor niet-leden.

Dinsdag 17 april

Bloeiende bollen en pannenkoekencruise

Als de bloemenvelden bloeien, verandert de Hollandse kuststrook in een sprookjeslandschap. Alle reden om op 17 april naar de Bollenstreek te rijden en te genieten van de uitbundig gekleurde bloemenstroken. Daarna gaan we aan boord voor een 'molencruise’ door het Groene Hart. Op het menu: vers gebakken pannenkoeken! Wie weet kunt u bij mooi weer lekker buiten op het dek zitten. Op de boulevard van Noordwijk kunt u tot slot nog even de benen strekken en genieten van het uitzicht op het strand en de zee.

Kosten: € 49,50 voor Vivium leden, € 55,- voor niet-leden.

Aanmelden? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. 

Alle actuele dagtochten vindt u altijd hier!

Overige informatie

We reizen met een luxe touringcar. U kunt opstappen in Almere, Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp. Hoewel de tijden wisselen, vertrekt u doorgaans rond 08:00 uur ’s ochtends en u bent ’s avonds voor 20:00 uur weer thuis. Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging met opstaptijden.

Eemland Reizen is aangesloten bij Keurmerk Touringcarbedrijf, het kwaliteitslabel voor veilig en milieubewust vervoer per touringcar.

Voordelen voor leden

  • Vivium Services leden krijgen minimaal € 4,50 korting.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare service.

Meer informatie

Iedereen kan mee met onze dagtochten. U kunt zich telefonisch aanmelden (035) 6 924 495. Leden krijgen minimaal € 4,50 korting. Bent u nog geen lid maar wilt u dat graag worden? U kunt zich voor het lidmaatschap direct aanmelden. Voor meer informatie, zoals over opstapschema's en vertrektijden, kunt u contact opnemen met Vivium Services.