Erop uit met Vier het Leven - Samen genieten van culturele uitjes

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen (vanaf 65 jaar). Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit! U wordt persoonlijk begeleid van deur tot deur. Want samen uit is samen genieten!

Dit is Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.

Vier het Leven telt landelijk meer dan 1000 vrijwilligers – veelal cultuurliefhebbers - die zorgdragen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per activiteit waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat.

Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen.

Voordeel voor leden

Vivium organiseert in samenwerking met Vier het Leven en PieterJanLeusink regelmatig fantastische concerten met uniek voordeel voor leden. Deze concerten worden dan altijd ruim van tevoren op deze pagina vermeld.

Waar kan ik met Vier het Leven naartoe?

Voor het actuele aanbod aan activiteiten kunt u hier uw postcode invullen. Vindt u het lastig dit met de computer te doen, dan kunt voor het actuele aanbod ook bellen met Vier het Leven: 035 - 5245156. Zij informeren u graag over de actuele agenda en de mogelijkheden om mee te gaan.