Schadeverzekeringen - Bent u wel goed verzekerd?

Inboedelverzekering, woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering: eenmaal afgesloten kijkt bijna niemand er meer naar om. Maar het loont om deze verzekeringen eens onder de loep te nemen. Sterker nog: met het Vivium Schadecollectief dat we met onze partner SUCSEZ ontwikkelden, bent u vaak goedkoper en beter uit.

Wat houdt het schadecollectief in?

Het verzekeringspakket omvat standaard een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering én gratis verhaalservice. U kunt het uitbreiden met bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering en verzekeringen voor (brom)fiets, caravan en kampeerauto.

Unieke verhaalservice
Als extra dienstverlening heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de verhaalservice. Dit is een vorm van rechtsbijstand die je nog nauwelijks ziet in Nederland. De service biedt ondersteuning en helpt om de geleden schade én de bijbehorende kosten te verhalen op de veroorzaker van een ongeval. Het gaat daarbij om schade die een verzekering normaal gesproken niet dekt. De verhaalservice voert de ingewikkelde en vervelende discussies over aansprakelijkheid in plaats van u. Voor Vivium-leden is de verhaalservice bij schade- en zorgverzekeringen geheel gratis.

Bent u in het bezit van een auto?
Ook voor uw autoverzekering bent u bij Vivium aan het juiste adres. In de module autoverzekeringen treft u een breed aanbod aan verzekeringen rondom vervoer. Wellicht is die allrisk dekking helemaal niet nodig? Kijk en vergelijk zelf welke verzekering het beste aansluit bij uw auto in onze automodule.

Online Polismap® voor leden
Als u een schadeverzekering heeft afgesloten in het Vivium Schadecollectief krijgt u toegang tot uw online Polismap®. Met uw online Polismap® heeft u altijd en overal inzage in de verzekeringen die u heeft afgesloten.

Met uw Polismap® kunt u:
– uw (polis)gegevens inzien
– een schade melden
– wijzigingen doorgeven
– aanvullende dekking afsluiten

De online Polismap® kunt u benaderen via een app op uw tablet of smartphone of via internet op uw laptop/computer.

SUCSEZ doet meer: Vivium Zorgcollectief

Naast het schadecollectief bestaat er ook het zorgcollectief. Leden van Vivium Services ontvangen tot 9% korting op de basisverzekering en 12% op aanvullende verzekeringen bij negen verschillende zorgverzekeraars. U hoeft vaak niet eens over te stappen om gebruik te kunnen maken van de korting. Heeft u vragen over uw huidige of nieuwe polis, over de voorwaarden, declaraties, vergoedingen en zorgverleners? SUCSEZ biedt uitkomst. Als betrouwbare en vakkundige verzekeringsadviseur helpen ze kosteloos met al uw vragen en/of problemen inzake uw zorgverzekering. Meer informatie vindt u hier

Contact?

Benieuwd of het schadecollectief ook voor u aantrekkelijk is? Doorloop dan de eenvoudige vergelijkingsmodule. Liever telefonisch contact? Bel dan rechtstreeks met de Vivium-Sucsez advieslijn via 088-1210206. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Module Schadeverzekering

Ga naar de vergelijkingsmodule

Module Autoverzekering

Ga naar de vergelijkingsmodule

Module zorgverzekeringen

Ga naar de vergelijkingsmodule