Sportscholen

Wie meer gaat bewegen, merkt het gezondheidseffect vrijwel direct. U krijgt een groter uithoudingsvermogen en een betere conditie. Vivium Services werkt samen met maar liefst negen sportscholen uit de regio: Aktiefysio, Coronel Sports in Huizen, Family Fitness Laren, FysioSportcentrum Weesp, Fysio Bussum, Jovitaal, Sanny's Sports en Sportschool van Haren.

Korting bij Aktiefysio in Hilversum

Bij Aktiefysio, praktijk voor fysiotherapie en medische training, komt u op een verantwoorde manier weer in vorm. In onze praktijk traint u om lichamelijke klachten te voorkomen of te verhelpen, of om te revalideren. Zodat uw gehele conditie duurzaam verbetert en u zich beter en fitter gaat voelen. Dit gebeurt door een trainingsprogramma op te zetten dat aansluit bij uw huidige conditie.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u € 25,- korting op de eerste test van € 50,- of 10% korting op een jaarabonnement.

Korting bij Coronel Sports in Huizen

Bent u op zoek naar fitness, groepslessen zoals Yoga, Pilates en Spinning of een racketsport zoals tennis, padel en squash in de buurt van Huizen, Blaricum, Laren of Naarden? Maak dan vandaag nog kennis met Coronel Sports in Huizen.

Bij Coronel Sports bestaat voor u de ideale omgeving om optimaal aan uw gezondheid te werken. Bepaal met een van de coaches uw persoonlijke doelen en ga samen aan de slag. Of het nu gaat om het behalen van een streefgewicht of hulp bij het omschakelen naar een gezonde leefstijl die bij u past, ze helpen u daar graag bij!

Leden ontvangen bij Coronel Sports 50% (oftewel € 35,-) korting op het inschrijfgeld & administratiekosten.

Korting bij Family Fitness Laren

Bij Family Fitness Laren kunt u trainen met cardio en krachtapparatuur. Op basis van uw wensen en doelstellingen wordt een individueel trainingsprogramma opgesteld door een Personal Coach. U krijgt instructies en correcties, zodat de kans op blessures minimaal is en het trainingsresultaat optimaal. Daarnaast heeft u toegang tot alle groepslessen. Het sportcentrum is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud. Na het sporten kunt u gratis gebruik maken van de sauna, stoomcabine of het naast gelegen zwembad.  U kunt kiezen uit vijf abonnementsvormen.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op de jaarabonnementen, Silver Card, Duo Card en Family Card. Als u ouder bent dan 65 jaar, krijgt u als lid 20% korting.

Korting bij FysioTrainingscentrum Weesp

Fysiosportcentrum Weesp staat voor persoonlijke aandacht en verantwoord en gezellig sporten. Of u nu jong, oud, sporter, niet-sporter, met of zonder klachten bent. Een inttakegesprek en fittest geven een goed inzicht in uw gezondheid en fitheid. De fysiotherapeut/ trainer maakt een persoonlijk trainingsprogramma voor u.

Op vertoon van uw Vivium ledenpas kunt u 1 week gratis kennismaken (incl. uitgebreide intake) met het FysioTrainingscentrum (alleen geldig bij nieuwe aanmelding).

Korting bij Fysio Bussum in Bussum

Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor fitness. Hier kunt u onder begeleiding betaalbaar sporten in een prettige omgeving. Voordat u gaat sporten hebt u een intake gesprek met één van onze fysiotherapeuten. Wij willen graag weten wat uw doelen zijn met het sporten en of er nog fysieke belemmeringen zijn waar wij rekening mee moeten houden. Vervolgens krijgt u een persoonlijk sportplan. Met dit sportplan doet u de fitness oefeningen die bij u passen. Het is de ideale plek om in beweging te komen en blijven! Altijd onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Dan weet u zeker dat u op de juiste manier beweegt.

U kunt komen trainen op vaste tijden, dan is er altijd een fysiotherapeut in de zaal. Wilt u liever op een ander tijdstip individueel, dat kan ook.

Fysio Bussum werkt nauw samen met Kliniek Kop en Lijf: kliniek voor revalidatie en psychische geneeskunde.

Op vertoon van uw leden pas krijgt u 20% korting op een jaarabonnement. Daarnaast kunt u een proefabonnement van zes weken afnemen voor € 64,50.  

Korting bij Jovitaal in Laren

In Jovitaal is iedereen welkom voor oefeningen in een rustige en ontspannen sfeer. De oefenprogramma's zijn voornamelijk gericht op het trainen van het uithoudingsvermogen en versterken van spieren. Zowel 'vrij' trainen en trainen onder begeleiding van fitnesstrainers is mogelijk. Ook kunnen er groepslessen worden gevolgd. U kunt altijd gratis een proefles volgen.


Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting op uw kwartaalabonnement voor fitness.

Korting bij Sanny's Sports in Nederhorst den Berg

Sanny’s Sports is een kleinschalige  sport en wellness club in Nederhorst den Berg, bedoeld voor een selecte doelgroep. Geen bodybuilders, geen  harde muziek, geen mensenmassa, maar een sereen ingerichte ruimte waar u in een  ontspannen sfeer aan uw lichaam kan werken. De persoonlijke aanpak staat centraal.

Bij het afsluiten van een halfjaar of jaarabonnement ontvangt u op vertoon van uw ledenpas een waardebon van € 45,-. Hiermee kan een maand gratis worden getraind. Voor uzelf, of voor een vriend of vriendin!

Korting bij Sportschool van Haren in Hilversum

Sportschool van Haren bestaat al 30 jaar en is een begrip in  Hilversum. Ook bij van Haren kunt u voor allerlei activiteiten terecht. Denk bijvoorbeeld aan de zonnebank en de sauna, allerlei groepslessen en allerlei vormen van zelfverdediging. Uiteraard kunt u ook ‘gewoon’ werken aan uw conditie of kracht, met of zonder begeleiding.  

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op een lidmaatschap voor een jaar, 50% korting op de inschrijfkosten en kunt u gebruik maken van een gratis proefles.

Korting bij Het Preventiecentrum in Almere 

Voor iedereen vanaf 16 jaar die gezond wil fitnessen. Er zijn groepslessen, er is persoonlijke begeleiding, een sauna en meer!

Leden betalen géén inschrijfgeld en kunnen gratis gebruik maken van een fittest en passend trainingsschema. Tenslotte ontvangen leden 10% korting op het onbeperkte abonnement à € 35,- per maand.

Laat altijd uw ledenpas zien. U bent van harte welkom voor een proefles bij de diverse sportscholen!

Ook interessant

Adressen

Aktiefysio
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ Hilversum
(035) 623 05 40
www.aktiefysio.nl

Coronel Sports
IJsselmeerstraat 5b
1271 AA  Huizen
035-5288000
www.coronelsports.nl
info@coronelsports.nl

 

Family Fitness Laren
Schapendrift 62
1251 XH Laren
(035) 5 386 141
www.familyfitness.nl/laren

FysioTrainingscentrum Weesp
Amstellandlaan 106
1382 CH Weesp
(0294) 45 00 65
www.fysiotrainingweesp.nl 

Fysio Bussum
Nijverheidswerf 22-24
1402 BW Bussum
(035) 5 233 575
www.fysio-bussum.nl
contact@fysio-bussum.nl 

Jovitaal
Eemnesserweg 42
1251 ND Laren
(035) 539 42 00 

Sanny's Sports
Meerhoekweg 10
1394 JJ Nederhorst den Berg
(0294) 795 062
http://www.sannyssports.nl/ 

Sportschool van Haren
Franciscusweg 247
1216 SG Hilversum
(035) 6 237 144
www.vanharensport.nl

Het Preventiecentrum
Randstad 22-01
1316 BN Almere
036-533 24 24
www.fysiotherapiealmere.nl/fitness

Samenwerking