Open dagen

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 8 juni 2024

Open dag Zorgeloos wonen zaterdag 8 juni 2024 van 10.00 tot 13.00 uur

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 8 juni 2024 staan de deuren open van 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, Godelinde en De Gooise Warande in Bussum en Johanneshove in Laren.

Tussen 10.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom om binnen te lopen bij één van bovenstaande locaties. U kunt een kijkje nemen in een aantal appartementen, de faciliteiten en collega's staan in het restaurant klaar om uw vragen te beantwoorden.

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor de Open dag Zorgeloos wonen.

Persoonlijk advies of een rondleiding - Wonen met dementie

Wilt u kennismaken met onze woonlocaties voor mensen met dementie in Huizen, Bussum, Laren, Weesp of Amsterdam-Zuid?
Op deze pagina geven wij u graag alvast een digitale rondleiding door al onze woonlocaties voor mensen met dementie. 
Klikt u op één van de video's op deze pagina, om direct de locatie van uw keuze te bekijken.

Heeft u na deze eerste (digitale) kennismaking vragen of wilt u persoonlijk advies?
U bent van harte welkom om een keer de sfeer te komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding in Huizen, Bussum, Laren of Amsterdam-Zuid!

Klik op onderstaande button om direct een persoonlijk advies of rondleiding aan te vragen, of neem contact op met onze Klantadviseurs via (035) 6 924 735.