Open dag Wonen met dementie zaterdag 23 september Archief

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wonen voor mensen met dementie bij Vivium? Bezoek dan op zaterdag 23 september de Open dag Wonen met dementie in Bussum, Laren, Huizen, Weesp of Amsterdam Zuid.

Als thuis wonen niet meer mogelijk is, wilt u wel zo prettig en ‘gewoon’ mogelijk uw leven kunnen voortzetten, zoals u dat gewend was. Zodat u zoveel mogelijk het leven kunt leiden dat bij u past. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Bij Vivium blijft uw familie dan ook gewoon een actieve rol spelen in uw leven, samen met de vele enthousiaste vrijwilligers en onze collega's zijn zij onmisbaar! Lees hier meer over wonen met dementie bij Vivium.

Nieuwsgierig?

Of interesse om vrijwilliger te worden? kom dan naar de Open Dag op 23 september van 10-14 uur! Proef de sfeer tijdens een rondleiding, vergelijk de verschillende locaties en maak kennis met diverse activiteiten. Wij vertellen graag meer over ons uitgebreide verenigingsaanbod en de concerten en uitstapjes die we organiseren. Uiteraard kunt u ook terecht voor informatie, tips en adviezen over dementie van professionals. In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom voor koffie of wat lekkers.

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende locaties aan de open dag wonen met dementie.