Agenda

Woensdag 21 februari - Rad van Avontuur in Vivium Oversingel

U bent van harte welkom op woensdag 21 februari voor het Rad van Avontuur in het restaurant van Vivium Oversingel! Vanaf 14.00 uur gaat het spel beginnen.

Woensdag 28 februari - Lezing 'Barcelona' in Vivium Oversingel

Woensdag 28 februari kunt u komen kijken en genieten van de lezing 'Barcelona' door Henk Butink. De lezing begint om 14:00 uur in Vivium Oversingel

 

Woensdag 28 februari - Spaans buffet in Vivium Oversingel

Geniet woensdag 28 februari van de heerlijke spaanse gerechten in Vivium Oversingel.

Vanaf 17:00 bent u van harte welkom om gezellig te komen dineren. Benieuwd naar het menu? Deze vind u in de link hieronder.

Graag tot ziens in Vivium Oversingel!

Zaterdag 17 maart - Open dag Zorgeloos wonen

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 17 maart staan de deuren open van 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, Johanneshove in Laren en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

Woensdag 18 april - Optreden Duo Pamoja in Vivium Oversingel

Komt u woensdag 18 april ook gezellig langs om te kijken en luisteren naar het optreden van Duo Pamoja? U bent van harte welkom vanaf 14:00 uur in Vivium Oversingel in Weesp.

Woensdag 20 juni - Optreden Artem Trio in Vivium Oversingel

Komt u woensdag 20 juni ook gezellig langs om te kijken en luisteren naar het optreden van Artem Trio? U bent van harte welkom vanaf 14:00 uur in Vivium Oversingel in Weesp.