Naar ViviumNet

Seniorenreizen met begeleiding

Wilt u graag op reis maar kunt of wilt u dat liever niet alleen?
Lindetours Zorgreizen zorgt ervoor dat u kunt genieten van een fantastische vakantie in binnen- en/of buitenland onder begeleiding van professionele zorg. Er is volop keuze aan mooie reisbestemmingen. Gaat u ook mee?

Reisagenda 2015

Najaar:

  • 17 t/m 25 oktober: Puerto Banús of Marbella

De reis naar deze twee leuke Spaanse badplaatsen met mooie wandelboulevards zijn een groot succes. U verblijft in Zorgresort Sanyres in Puerto Banús of u kunt kiezen voor het nieuwe zorghotel Puente Romano in Marbella. Dit nieuwe hotel is van alle gemakken voorzien, inclusief eigen restaurant, buitenzwembad en een heuse spa met sauna en binnenbad. In de nabije omgeving lonken naast de zee ook verschillende golfbanen waar de begeleiders u met alle plezier naartoe brengen. Meer informatie over deze reis vindt u in het linkermenu.

 

  • 14 t/m 26 oktober: De Zuid-Afrikaanse Westkaap

Voor de avonturiers: een rondreis in het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent. We bezoeken onder meer Kaapstad en de bekende Tafelberg. Ook gaan we naar Robben Eiland en maken we excursies naar verschillende nationale parken. Onderweg verblijven we in verschillende 3- en 4-sterren accommodaties. Maar een safaritocht kan natuurlijk niet ontbreken: twee van de twaalf nachten zullen we overnachten in het Addo Olifantenpark. U zult versteld staan van de pracht en veelzijdigheid van het land! Meer informatie over deze reis vindt u in het linkermenu.

 

  • Kerstperiode: 23 december t/m 3 januari 2016: Marbella

Een heuse Kerstreis! Bestemming is wederom het nieuwe zorghotel Puente Romano in Marbella, gelegen op zo’n 700 meter van de prachtige witte stranden van de Middellandse zee. Uitstapjes naar mooie dorpjes en uitzichtspunten in het Andalusische achterland behoren ook tot de mogelijkheden Of gaat u liever naar een flamenco-optreden kijken of tapas eten? Het kan allemaal! Meer informatie over deze reis vindt u in het linkermenu.

Kennis, kwaliteit en toegankelijkheid

Onder begeleiding van verzorgenden en verpleegkundigen maakt u in groepsverband, alleen of samen met iemand die u kent een geheel verzorgde busreis, vliegreis of cruise. U reist onder begeleiding van minimaal drie enthousiaste, professionele medewerkers van Lindetours Zorgreizen. U heeft dus altijd een vertrouwd aanspreekpunt voor al uw vragen. Veiligheid en plezier staan centraal tijdens deze reizen met zorg. U kunt genieten met alle benodigde zorg binnen handbereik.

Veel bestemmingen

Met Lindetours Zorgreizen kunt u alle kanten op! Er wordt gereisd per bus, vliegtuig en cruiseschip! Kijk in het linkermenu voor het volledige reisaanbod.

 

Vervoer

Bij het boeken van uw busvakantie, vliegreis of cruise kunt u de opstapplaats van uw voorkeur doorgeven. U heeft daarbij de keuze uit de onderstaande opstapplaatsen. Bij voldoende aanmeldingen uit het Gooi wordt een extra opstapplaats in Bussum gerealiseerd. Vraag ons gerust naar extra mogelijke opstapplaatsen.

Apeldoorn
Hotel van der Valk Cantharel, Van Golsteinlaan 20
Utrecht-Nieuwegein
Hotel Mercure, Buizerdlaan 10
Tilburg

Bastion Hotel, Kempenbaan 2
Eindhoven
Hotel van der Valk, Aalsterweg 322
Voerendaal

Kantoor Lindetours Zorgreizen, Lindelaufer Gewande 10
Bussum
Viviumlocatie Godelinde, Jozef Israëlslaan 1

 

  • De reizen zijn op basis van half en vol pension.
  • Begeleiding door enthousiaste, professionele medewerkers van Lindetours Zorgreizen.
  • Professionele zorgverlening indien gewenst.
  • Leden van Vivium Services ontvangen 5% korting op de reissom.
  • Voor de vliegreizen geldt dat er gevlogen wordt vanaf Schiphol.

 

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Of wilt u een uitgebreide brochure ontvangen met het volledige reisaanbod? Bel Vivium Services (035) 6 924 495 of mail via leden@vivium.nl

 

Informatie aanvragen?

Brochure reisaanbod