Vrijwilligers gezocht

Bent u op zoek naar voldoening door het helpen van andere mensen, of wilt u ervaring opdoen met vrijwilligerswerkzaamheden? Kom bij ons werken als vrijwilliger! U bent als vrijwilliger dé toegevoegde waarde voor ons en onze cliënten. Door uw hulp vinden er veel meer activiteiten en diensten plaats, waar u veel cliënten een enorm plezier mee doet en helpt.  


Uiteenlopende vacatures
U kunt als vrijwilliger de meest uiteenlopende vacatures vervullen. Bij elke vacature staat daarom een korte inhoudelijke beschrijving en vindt u de naam van de contactpersoon die nog meer over de inhoud van de werkzaamheden kan vertellen. Als u zelf ideeen hebt voor een nieuwe activiteit is dat ook zeker bespreekbaar.

Aanmelden
Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Tobias Gorter via 06-3098 7057. Of stuur een mail naar t.gorter@vivium.nl.

U wordt na aanmelding uitgenodigd voor een gesprek waarin we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. De vervolg stappen staan beschreven in de samenvatting van de belangrijkste regelingen en richtlijnen. Of lees het vrijwilligersbeleid waarin alles beschreven staat.

Waardering
Onze waardering voor uw werkzaamheden is niet in geld uit te drukken. Toch hebben wij diverse manieren om die waardering te uiten. Bijvoorbeeld door een jaarlijks uitje of etentje, een kerstpakket, een kerstborrel en fitnessmogelijkheden. U kunt alles over waarderingen vinden in de samenvatting belangrijkste regelingen en richtlijnen en het vrijwilligersbeleid.