19 juni 2018: Vivium Kenniscafé diabetes Mellitus Archief

Ben je verzorgende of verpleegkundige? En kan je kennis over Diabetes mellitus wel wat opfrissing gebruiken? Kom dan dinsdag 19 juni om 19.30 uur naar het Vivium Kenniscafé in zorgcentrum De Zandzee in Bussum.

Specialist ouderengeneeskunde Irene Jongsma en Suzanne van der Velden, AIOS ouderengeneeskunde, beginnen de avond met het testen van je kennis over diabetes. Hiervoor heb je een smartphone nodig, dus vergeet deze niet mee te nemen.

Vervolgens frissen Irene en Suzanne je kennis over diabetes op. Ze sluiten de avond af met verschillende casussen die betrekking hebben op diabetes. Hierbij laten ze de deelnemers zelf nadenken en oefenen met klinisch redeneren.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden Kenniscafé diabetes Mellitus - dinsdag 19 juni.

Adres: Vivium De Zandzee, Iepenlaan 354, 1406 RG Bussum (klik hier voor het adres in Google maps)

Vragen over dit evenement kun je stellen via prencommunicatie@vivium.nl.

Over het Vivium kenniscafé

In een ontspannen sfeer je kennis aanscherpen, ervaringen uitwisselen én geniet van een drankje en een hapje? Dat kan tijdens het Kenniscafé dat elke twee maanden door Vivium wordt georganiseerd. Inspirerende avonden voor (leerling) verzorgenden en verpleegkundigen over belangrijke en actuele onderwerpen in het vak. De avonden zijn kosteloos!

Neem gezellig een zorgcollega mee!