Expositie van Astrid Poelstra, Daphne Bremer en Evelien van den Hazel in Vivium Johanneshove

Van 7 augustus t/m eind oktober kunt u in Vivium Johanneshove langs komen om de expositie van verschillende kunsternaressen te bewonderen.

Astrid haar werken zijn vrolijk, kleurrijk en speels. Daphne maakt schilderijen over diverse culturen,portretten en keramieken beelden. Evelien heeft ook een speciale stijl en zeer divers .

Allen werken zowel met acrylverf maar ook met pastelkrijt.

Over astrid

Astrid is in het najaar van 2011 begonnen met schilderen. Eerst nog wat voorzichtig met kleine werkjes. Inmiddels durft zij ook wat groter te werken. Haar voorkeur gaat uit naar het schilderen van dieren. Meestal in de natuurlijke kleuren, maar ook regelmatig in vrolijke bonte kleuren. Ook heeft zij al diverse hondenportretten gemaakt. Het schilderen geeft haar zowel plezier als voldoening, zodat zij ieder vrij momentje het schilderspaneel oppakt.

Over Daphne

Daphne heeft een passie voor schilderen en boetseren. Vroeger keek zij graag naar haar vader die schilderde met olieverf en maakte ook pastelkrijttekeningen. Meerdere malen heeft zij meegedaan aan themawedstrijden en prijzen mee gewonnen. Als het even kan exposeert zij haar werk. Schilderen is voor haar een uitdaging en zij hoopt nog vele jaren hiermee door te gaan evenzo met haar keramieke kunst. Haar voorkeur gaat vooral uit naar diverse culturen, vooral de Afrikaanse en Aziatische cultuur.

Over Evelien

Sinds zij per 1 september 2010, als adviseur bij ING, met prépensioen is gegaan is zij gaan schilderen en dat is op dit moment haar grootste hobby geworden. Meestal schildert zij met acryl en daarnaast werkt zij ook met pastelkrijt. Haar stijl is zeer divers.