Woensdag 18 september - Concert 'Gerard Kleijn Trio' in Vivium Godelinde

U bent van harte welkom op 18 september om het concert van Gerard Kleijn Trio bij te wonen in Vivium Godelinde.

Het concert begint om 14:30 uur. 
Kosten hiervoor bedragen €5 inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het concertoverzicht in Godelinde

Het Gerard Kleijn Trio: een jazzgroep die op een intieme en swingende wijze herkenbare muziek speelt uit 100 jaar jazzgeschiedenis aangevuld met Nederlandse hits en filmmelodieën. Deze stukken zijn op maat gearrangeerd en worden in hecht samenspel en op een lyrische manier vertolkt. Nostalgie, vrolijke energie en herkenning staan centraal in de muziek van dit trio.

Gerard Kleijn (1964, trompet & flugelhorn) maakte 12 goed ontvangen cd’s als bandleider. Hij speelde op podia in Europa, Syrië, Mexico, Rusland, Indonesië en de VS. Momenteel o.a. actief met Wild Man Conspiracy, Gerard Kleijn Trio en de Konrad Koselleck Bigband. Hij was gastdocent aan de conservatoria van Rotterdam, Bremen, Damascus and Mexico City.

Durk Hijma (1982, gitaar) speelde met Jasper Blom, The Dutch Jazz Orchestra, Smoke en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij is als docent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en het ArtEZ Conservatorium Zwolle.

Kasper Kalf (1974, contrabas) was lid van de bands The Young Sinatras, Benjamin Herman en Hans Teeuwen. Hij speelt momenteel o.a. met de groepen van Gerard Kleijn en Bart Wirtz.