EHBO

Weet u wat u moet doen als uw partner van de trap valt en beneden stil blijft liggen? Of als een (klein)kind opeens met een hevig bloedende wond voor u staat? In onze nieuwe basiscursus EHBO leert u hoe u adequaat kunt handelen bij kleine en grotere ongelukken.

Doel

Tijdens de cursus leert u de basisbeginselen van EHBO. 

Doelgroep

De cursus is geschikt voor iedereen die wil weten hoe hij/zij eerste hulp kan verlenen bij ongelukken.

Inhoud

Vivium biedt in samenwerking met Eerste Hulp Vereniging Mitella twee cursussen aan: EHBO aan volwassenen en kinderen en een kortere cursus die zich richt op het geven van EHBO aan (klein)kinderen.

De basis van beide cursussen is hetzelfde. U leert tijdens beide cursussen wat u kunt doen bij schaafwonden, brandwonden, verslikkingen en botbreuken. Bij EHBO aan volwassenen en kinderen gaan we dieper in op het herkennen van beroertes, hartinfarcten en suikerziekte.

In de cursussen leert u ook praktische vaardigheden zoals het aanleggen van verbandjes. Na afloop van de cursus weet u wat u moet doen als er iets gebeurt en kunt u de nodige hulp verlenen.

De cursussen worden afgesloten met een officieel examen onder auspiciën van het Oranje Kruis. Bij voldoende resultaat ontvangt u een diploma.

De cursussen worden gegeven op locatie Vivium Godelinde in Bussum.

Praktische informatie

Basiscursus EHBO 

Duur: 9 lessen van 2 uur

Data: worden gepland bij genoeg aanmeldingen

Tijd: 13:00 tot 16:00 uur

Kosten: € 179,- voor leden inclusief lesmateriaal en examen met certificaat, voor niet-leden € 199,-.

 

Vragen of aanmelden

U kunt voor vragen of uw aanmelding gebruik maken van het contactformulier of bellen met Vivium Services (035) 6 924 495.

 

Cursusprijzen

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?