Mindful Walk en Mindful Run

Lekker bewegen in de buitenlucht. Lopen vanuit je hart! Probeer eens Mindful Walk of Run tijdens een kennismakingsclinic bij u in de buurt.

Doel

Tijdens deze 5-weekse cursus bent u lekker actief buiten, in de zon of met de wind door uw haren. Met Mindful Walk of Mindful Run leer je hoe je volop van het wandelen of hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling in het 'hier en nu'. Leren ontspannen te bewegen en als het ware te leren lopen 'vanuit je hart'.

Doelgroep

De 5-weekse cursussen zijn bedoeld voor iedereen die in beweging wil komen of blijven. Ook als u vooral de gezelligheid van een gezamenlijke activiteit zoekt bent u aan het goede adres.

Inhoud

De cursussen Mindful Walk en Run bestaan uit verschillende disciplines, waaronder wandelen en hardlopen, ademhalings- en mindfulnessoefeningen, yoga en meditatie. Ook komen thema's als focus, concentratie, controle en loslaten aan bod en krijgt u verschillende tools en technieken aangereikt die u leren stilstaan bij het moment. Deze aanpak is geschikt voor iedereen, sportief of niet. Er zijn verschillende instructeurs in de regio, dus altijd dichtbij in de buurt!

Kennismakingsclinic 50% ledenkorting

Wilt u uitproberen of Mindful lopen - stapsgewijs of rennend - iets voor u is? Meld u dan aan voor een kennismakingsclinic van 1,5 uur. Als Vivium-lid krijgt u 50% korting en betaalt u slechts € 7,50 i.p.v. € 15,-. En geeft u zich als Vivium-lid na een kennismakingsclinic op voor een 5-weekse vervolgcursus, dan krijgt u het bedrag voor de clinic nog retour, en loopt uw ledenkorting dus op tot maar liefst € 17,-.

Praktische informatie

  • De kennismakingsclinics wordt per regio aangeboden en kost eenmalig € 15,- , Vivium-leden krijgen 50% korting en betalen € 7,50.
  • De (vervolg) cursussen bestaan uit 5 wekelijkse lessen en kosten € 95,-, Vivium-leden krijgen 10% korting en betalen € 85,50. 

Er zijn instructeurs in de volgende gemeenten:

  1. Blaricum-Huizen: instructeur Jill Engelsman-Gamma
  2. Gooise Meren (Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden): instructeur Astrid Kuiper
  3. Almere: instructeur Annemieke Bos
  4. Almere Buiten: instructeur Barbara van Dam
  5. Amsterdam Zuid: instructeur Jolanda Hogenbirk

Meer informatie

Voor meer informatie over de kennismakingsclinics, startdata, aanmelden en locaties van Mindful Walk en Run kijkt u op: www.mindfulrun.nl/samenwerkingspartners

 

 

Cursusprijzen

Wat zijn de voordelen van het Servicepakket voor mij als cursist?