Dagcentrum Torendael

Sinds begin 2018 is het Dagcentrum Torendael geopend. U bent hier van harte welkom om een keer gezellig een kopje koffie te komen drinken en mee te doen aan één van de vele dagactiviteiten. Ook bieden we hier zorg en ondersteuning waar nodig en kunt u terecht voor advies of vragen. U kunt hier buurtbewoners ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Komt u ook een keer een kijkje nemen?

Ontmoeting, gezelligheid en structuur

Het dagcentrum wordt in de komende periode verder uitgebreid tot dagverzorging, -behandeling én open inloop onder één dak. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar, zij zijn  gespecialiseerd in het omgaan en ondersteunen van mensen met beginnende geheugenproblemen of dementie. Als u gebruik maakt van dagverzorging of -behandeling, wordt de lunch voor u geregeld. Mocht u zelf niet naar Torendael kunnen komen of uw familie kan dit niet regelen, dan zorgen wij ook voor het vervoer. U wordt dan op vaste dagen in de week opgehaald en weer thuisgebracht, wel zo makkelijk toch?

Open inloop

Heeft u geen zin om op vaste dagen in de week te komen, of wilt u liever eerst eens vrijblijvend komen kennismaken? Ook dan bent u van harte welkom! In het Dagcentrum Torendael kunt u van maandag tot en met vrijdag, tussen 10.00 - 16.00 uur langskomen tijdens de open inloop. U kiest dan gewoon zelf de activiteiten waaraan u graag wilt deelnemen. Gezellige spelletjes, geheugentraining, een potje kaarten of muziek? De ongedwongen sfeer en het samenzijn staan voorop.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Loopt u gerust eens bij ons binnen of neem contact op met onze collega´s voor meer informatie en advies. De financiering van het dagcentrum wordt voldaan door de gemeente Amsterdam of eventueel vanuit een aan u afgegeven zorgindactie. In enkele gevallen is hierbij een eigen bijdrage van toepassing, wij adviseren u hierover graag.

Neem voor meer informatie contact op met onze collega´s van het Dagcentrum via (020) 5 461 652. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en invulling. Hopelijk tot snel!