Stichting Vrienden van De Antonius Hof

De Antonius Hof is erop gericht dat bewoners in een vertrouwde, huiselijke sfeer kunnen verblijven en zo veel  mogelijk hun eigen keuzes kunnen blijven maken. Voor álle bewoners in De Antonius Hof geldt,dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Om dit soort activiteiten te kunnen realiseren is uw ondersteuning onmisbaar! Wilt u een bijdrage leveren? Steun dan de Stichting Vrienden van De Antonius Hof door een eenmalige of periodieke donatie.

 

Uniek project 'een belevenistafel' voor De Antonius Hof

Dit project waaraan de Vrienden een bijdrage hebben geleverd is een belevenistafel. De belevenistafel is een houten verplaatsbare tafel met een computer erin verwerkt. Bewoners kunnen gezamelijk de activiteiten aan tafel uitvoeren.

De Belevenistafel biedt ook veel mogelijkheden voor niet-professionals; familie, kleinkinderen en vrijwilligers kunnen samen met de bewonersplezier beleven. De Belevenistafel is een attribuut speciaal ontwikkeld voor ouderen en biedt ontspanning, beleving en stimuleert ook nog eens het geheugen.

Activiteitenoverzicht

Benieuwd naar wat wij met uw gift realiseren voor de bewoners van De Antonius Hof? Zie hieronder dan het activiteitenoverzicht.

Helpt u ook mee?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van De Antonius Hof steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst wat inhoudt dat er geen belasting over de gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van De Antonius Hof.

Machtigingsformulier

Hieronder kunt u een machtingsformulier naar keuze downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u  naar het hierop vermelde adres sturen. Wij regelen dan verder alles voor u.

Meteen doneren?

Dat kan op bankrekeningnummer NL60 INGB 0007 9161 77 t.n.v. Stichting Vrienden van De Antonius Hof in Bussum.

Voordelig Schenken?

Wilt u de Vrienden van De Antonius Hof enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting.

Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel

Nalatenschap

De Vrienden van Antonius Hof gedenken in een nalatenschap is een mooi en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken. Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het werk van de Stichting Vrienden van De Antonius Hof en de mogelijkheid om hier aan bij te dragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling fondsenwerving, via tel.nr (035) 6 924 093 of e-mail fondsenwerving@vivium.nl.