Technische muziekvrijwilliger

Vivium gaat op verschillende locaties meer doen met muziek voor haar bewoners met dementie. Om dit mogelijk te maken zoekt Vivium ondersteuning bij het onderdeel ‘Music & Memory’. Voor het onderdeel Music & Memory zoeken we per locatie een vrijwilliger die de digitale muziekbibliotheek in iTunes beheert, de persoonlijke afspeellijsten voor bewoners maakt en de afspeellijsten overzet op de iPods.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op maandag of woensdag. In het begin hebben we je minimaal een dagdeel per week nodig.

Wat breng je mee?
Je bent digitaal vaardig, muzikaal belangstellend, liefst muzikaal breed onderlegd (populair en klassiek) en vriendelijk in de samenwerking met sociaal agoog van De Bolder, de zorgmedewerkers van de woningen, de familie van de bewoners en andere vrijwilligers. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Daarnaast krijg je een training van Music & Memory. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.