Steun De Gooise Warande

Onze vriendenstichting zet zich in om het leven van de bewoners nét iets aangenamer te maken.

Voor álle bewoners van Vivium geldt, dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of een uitje met de (rolstoel)bus.

Steunt u de Vrienden van Vivium?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt De Gooise Warande of één van onze andere locaties steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De vriendenstichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners.

Financiële ondersteuningsmogelijkheden

Met onderstaand machtigingsformulier kunt u heel eenvoudig een bijdrage aan één van onze locaties regelen. Stuur het compleet ingevulde formulier naar het hierop vermelde adres en wij regelen verder alles voor u.

Meteen doneren?
Dat kan op rekeningnummer NL89 RABO 0300 4390 75 t.n.v. Stichting Vrienden Vivium Zorggroep o.v.v De Gooise Warande.

Voordelig Schenken?

Wilt u onze vriendenstichting enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting.
Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel.

Nalatenschap
De vriendenstichting gedenken in een nalatenschap is een mooi en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken. 

Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (035) 6 924 093. E-mail: fondsenwerving@vivium.nl