Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

De Stichtse Hof is erop gericht dat bewoners in een vertrouwde, huiselijke sfeer kunnen verblijven en zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen blijven maken.

Voor álle bewoners in De Stichtse Hof geldt,dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Wat hebben de Vrienden gesteund?

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof heeft o.a. bijgedragen aan:

• aanschaf en exploitatie van de rolstoelbus
• Diva Dichtbij
• Braintrainers
• Hanging baskets
• Snoezelbus
• huiskamerconcerten (via stichting Muziek in Huis)
• diverse gezellige activiteiten en uitstapjes
• Qwiek-up en een Belevenis Tafel

Steunt u de Vrienden?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van De Stichtse Hof steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over de gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van De Stichtse Hof. Meer informatie over de Vrienden van De Stichtse Hof leest u in onderstaande brochure en nieuwsbrief.

Machtigingsformulier

Met onderstaand machtigingsformulier kunt u heel eenvoudig een bijdrage aan de Stichting Vrienden van De Stichtse Hof regelen. Stuur het compleet ingevulde formulier naar het hierop vermelde adres en wij regelen verder alles voor u.

Meteen doneren?

Dat kan op bankrekeningnummer NL32 ABNA 0459 4267 10 t.n.v. Stichting Vrienden van De Stichtse Hof in Laren.

Voordelig Schenken?

Wilt u de Vrienden van De Stichtse Hof enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting.

Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel

Nalatenschap

De Vrienden de Stichtse Hof gedenken in een nalatenschap is een mooie en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het werk van de Stichting Vrienden van De Stichtse Hof en de mogelijkheid om hier aan bij te dragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling fondsenwerving, via tel.nr (035) 6 924 093 of e-mail fondsenwerving@vivium.nl