Vrijwilliger handmassages

Als vrijwilliger handmassage geef je de bewoners van De Stichtse Hof een handmassage en zorg je zo voor ontspanning en een moment van extra aandacht. Je beleeft een bijzonder moment met dankbare bewoners.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op meerdere dagen van de week. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Wat breng je mee?
De vrijwilliger die deze functie gaat vervullen is geduldig, integer en empathisch. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, hebt inlevingsvermogen, bent communicatief vaardig en je maakt makkelijk (lichamelijk) contact. Affiniteit met ouderen met dementie en bereid zijn om een instructie omgaan met dementie te volgen is noodzakelijk.

Speciale voorkennis op het gebied van handmassage is niet noodzakelijk. Je krijgt instructie van een collega Leefplezier die in het bezit is van een certificaat handmassage en zal begeleid worden door de zorgcollega’s.

Het overleggen van een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat mag je van ons verwachten?
Je wordt door de collega Leefplezier ingewerkt en begeleid. 

Werkadres
Naarderstraat 81
1251 BG Laren 

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wilma Post coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudsh@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 539 08 00.