Activiteiten in De Vesting

U hoeft zich bij ons niet te vervelen! Wij bieden een leuk en afwisselend activiteitenaanbod, dat past bij uw wensen, mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren. Genieten van een mooi moment of een leuke dag, anderen ontmoeten, samen nieuwe dingen beleven. Het aanbod is met name gericht op bewoners, maar bij diverse optredens en activiteiten zijn ook mensen vanuit de wijk natuurlijk van harte welkom. Alle activiteiten worden begeleid door professionals en ondersteund door vrijwilligers. Voor ieder wat wils, aan u de keuze!

Omdat De Vesting onderdeel uitmaakt van Naarderheem kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Naarderheem biedt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een hapje te eten in het gezellige restaurant.

Er worden met regelmatig activiteiten georganiseerd. U betaalt een vast bedrag om hieraan deel te kunnen nemen. Een greep uit het aanbod:

  • Handmassages
  • Bloemschikken
  • Bakken
  • Cultureel (film of concert)
  • Bewegen (gymgroep en beweegmomenten voor cliënten met Parkinson)

Zingeving

Er worden met regelmaat kerkdiensten en/of herdenkingen georganiseerd. Cliënten hoeven zich hier niet voor aan te melden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even binnenwandelen bij de collega´s van Team Welzijn. Ook als u meer informatie wilt, of een advies op maat, helpen wij u graag verder. We staan open voor eigen initiatieven en ideeën. We willen graag aansluiten bij de behoefte van de cliënt/bewoner. 

Ons email adres is: AB-NH@vivium.nl

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één van onze activiteiten!