Audicien - Uw gehoor is belangrijk!

Goed horen is iets wat mensen soms als vanzelfsprekend beschouwen. U ervaart pas hoe beperkend gehoorverlies kan zijn in dagelijkse situaties wanneer u bijvoorbeeld steeds vaker iemand moet vragen om iets te herhalen, wanneer u in een drukke omgeving moeite heeft om uw gezelschap te verstaan en/of de televisie telkens iets luider zet. Weet u dat mensen hun eerste bezoek aan een audicien gemiddeld zeven jaar uitstellen? En dat is erg jammer. Want waarom wachten als er wat aan te doen is? Bovendien mag u hoortoestellen gratis uitproberen.


Vivium werkt samen met audicien Beter Horen

Beter Horen

Bij Beter Horen neemt men geen genoegen met 'zo moet het maar.’ Bent u nog niet helemaal tevreden, dan zoeken ze verder voor u. Ze zijn aangesloten bij een internationaal netwerk en werken nauw samen met diverse maatschappelijke organisaties.

Kunt u wegens medische achtergronden zelf niet naar de Beter Horen winkel komen? Dan komen ze in de meeste gevallen bij u thuis. Ook biedt Beter Horen altijd:

  • Gratis oriënterend voorlichtingsgesprek (dit duurt 30 minuten)
  • Gratis proefperiode
  • Gratis vijf jaar service en nazorg 
  • Gratis handige online calculator om eigen bijdrage te berekenen

Informeer voor een vergoeding van uw verzekeraar bij onze onafhankelijke adviseur Heilbron (Vivium Zorgcollectief) via telefoonnummer: (088) 1 210 206.

Ledenvoordeel bij Beter Horen

  • Gratis hoortest
  • 10% korting op de aanschaf van batterijen*
  • 10% korting op de aanschaf van zwemstukjes of gehoorbeschermers*

*       Niet te combineren met andere kortingsaanbiedingen

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Beter Horen. Wilt u hier gebruik van maken, mail dan naar leden@vivium.nl of bel de klantenservice van Vivium: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt snel maar uiterlijk binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak door de audicien van uw keuze.

Laat altijd uw ledenpas zien.