Computerservice - Problemen vlot en betrouwbaar opgelost!

Heeft u problemen met uw computer? Met de Computerservice aan huis worden uw computer problemen betrouwbaar opgelost.

Dit is de Computerservice aan huis

Is uw computer gecrasht, wil hij niet meer opstarten of hebt u te kampen met een vervelend computervirus? Met deze service komt er iemand bij u thuis langs om het in orde te maken zodat u zonder problemen weer aan de slag kunt met uw computer. Maar ook voor minder dringende zaken kunt u de Computerservice aan huis inschakelen. De deskundigen van ComputerCare Hilversum kunnen voor u bijvoorbeeld een (draadloos) netwerk aanleggen, de geheugencapaciteit van uw computer uitbreiden of programma’s en hardware als printers, scanners en grafische kaarten installeren. Daarnaast kunt u gerust hulp inroepen voor ‘simpele’ handelingen als het maken van back-ups, het binnenhalen van updates of het opschonen van uw computer door het verwijderen van overbodige bestanden. Zelfs het schoonmaken van uw toetsenbord en scherm kunt u aan ComputerCare overlaten! En bent u toe aan een nieuwe computer? De experts van Computerservice aan huis geven graag advies over de aanschaf van het juiste exemplaar, en maken zo nodig een computer speciaal voor u op maat.

Ook helpen ze u bij problemen met computers van Apple, zoals de Ipad.

Ook voor u!

Computerservice aan huis is er voor alle leden van Vivium Services.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele computerdeskundige die bij u aan huis komt.
  • Leden krijgen 12% korting.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.
  • Leden uit Hilversum betalen geen voorrijkosten à €14,50 

Wat kost het?

Voor Computerservice aan huis betaalt u € 49,00 per uur. Als lid krijgt u € 14,00 korting en betaalt u € 35,00. De voorrijkosten bedragen € 14,50. In Hilversum worden er geen voorrijkosten berekend.

Zo maakt u een afspraak

Vivium werkt voor deze service samen met ComputerCare Hilversum. Wilt u een afspraak maken? Bel Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door een medewerker van ComputerCare Hilversum voor een afspraak.

Links:

Meer informatie over ComputerCare Hilversum

Laat altijd uw ledenpas zien.