Haarwerkservice en Pruiken - Als u haar verliest...

Haaruitval, haarverlies, kale plekken... Een goed zittende haarprothese of pruik kan een uitkomst zijn. U kunt thuis passen en kiezen.

Haarwerken en Pruiken

Vivium Services biedt u via de Haarwerkservice/Pruiken een uitgebreide collectie. Er zijn maatwerk, handgeknoopte, halfhandgeknoopte en machinaal gemaakte haarwerken/pruiken: voor jong en oud, in allerlei kleuren én voor alle hoofdmaten. Een te groot of te klein haarwerk/pruik hoeft dus absoluut niet. De haarspecialist komt eventueel geheel vrijblijvend bij u langs. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken in de winkel.

Ook voor u!

De Haarwerkservice/Pruiken is er voor alle leden van Vivium Services. Indien u niet in staat bent naar de winkel te komen, komt de haarwerkspecialist bij u thuis.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een deskundige haarwerkspecialist die bij u aan huis komt.
  • Bij aanschaf van een haarprothese of pruik krijgt u gratis een verzorgingsset (shampoo, balsem en conditioner) t.w.v. €34,50.
  • U betaalt eenmalig geen voorrijkosten, indien u niet in staat bent naar de winkel te komen.
  • Als lid maakt u aanspraak op een gratis en vrijblijvende hoofdhuid/haar analyse.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

Vivium Services werkt met een erkende leverancier. Dit betekent dat u een groot deel van de kosten vergoed zou kunnen krijgen via uw ziektekostenverzekeraar. Informeer voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar bij onze samenwerkingspartner Heilbron (Vivium Zorgcollectief), tel. (088) 1 210 206 of kijk hier

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met Haarwerkspecialist In Balans. Wilt u hier gebruik van maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Meer informatie over Haarwerkspecialist In Balans

Laat altijd uw ledenpas zien.