Huidverzorging - Voor een mooiere huid

Regelmatig uw huid laten verzorgen is niet alleen gezond, u voelt zich ook lekkerder!

Wat doet de schoonheidsspecialist?

De schoonheidsspecialist verzorgt uw huid bij u thuis als u dat wilt of in de salon. U kunt kiezen voor een basis gezichtsbehandeling (o.a. reinigen, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker) maar ook andere behandelingen zijn mogelijk. Bijvoorbeeld als u last heeft van overbeharing, littekens, een pigment- of een wijnvlek. En wat dacht u van een uitgebreide make-up als u een feest heeft? Met deze service is het allemaal mogelijk!

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare specialist die bij u aan huis komt.
  • Leden betalen bij RL Total Cosmetics voor een gezichtsbehandeling aan huis van 60 minuten € 60,- en betalen geen voorrijkosten.
  • Leden ontvangen 5% korting op alle behandelingen in de salon.
  • Bij Mobella is een gezichtsbehandeling mogelijk vanaf € 47,25
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

Er gelden diverse tarieven voor de verschillende behandelingen. In het contact met de schoonheidsspecialiste wordt u geïnformeerd over de tarieven en de korting die u als lid van Vivium Services krijgt.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met RL Total Cosmetics uit Blaricum en en diverse schoonheidsspecialisten van Mobellla. Wilt u een afspraak maken? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Links:

Meer informatie over RL Total Cosmetics
Meer informatie over Mobella

 

Ook interessant

Laat altijd uw ledenpas zien.