Manicure - Persoonlijke verwennerij!

Wilt u uw handen en nagels eens lekker laten verwennen en vindt u het prettig om dit thuis te laten doen, dan kunt u gebruik maken van de Manicure.

Wat doet een Manicure?

De Manicure verzorgt uw handen en nagels. U kunt daarbij kiezen uit een eenvoudige behandeling en een uitgebreide behandeling.

  1. Vijlen, lakken en handcrème.
    Hierbij worden nagels in vorm gevijld. Oneffenheden op de nagel gecorrigeerd en naar smaak gelakt. Er wordt afgesloten met handcrème.
  2. Massage, scrub, masker, vijlen, lakken en handcrème.
    Deze behandeling bestaat uit een handbad met speciale oliën die de huid zacht en soepel maken. De nagelriemen worden verzorgd en opgeduwd. Met een peeling worden uw handen weer zacht gemaakt en een handmasker bevordert de doorbloeding van de huid en maakt deze soepel. De nagels worden netjes in vorm gevijld en oneffenheden op de nagel gecorrigeerd. De nagels worden daarna gelakt. Het geheel wordt afgesloten met een handcrème.

 Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op een betrouwbare specialist die bij u aan huis komt.
  • Leden ontvangen diverse kortingen op behandelingen aan huis of in de salon.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.

Wat kost het?

Er gelden diverse tarieven voor de behandelingen. In het contact met de schoonheidsspecialiste wordt u geïnformeerd over de tarieven en de ledenkorting.

Zo maakt u een afspraak

Vivium Services werkt voor deze service samen met een manicure. Wilt u hier gebruik van maken, bel dan Vivium Services: (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door de manicure. 

Ook interessant

 

Laat altijd uw ledenpas zien.