Werken bij het Vivium Flexbureau

Flexibel aan de slag

Bij het Flexbureau van Vivium kunnen de verschillende zorgteams van Vivium een aanvraag doen voor een flexmedewerker. Bijvoorbeeld als er door ziekte of vakantie (tijdelijk) knelpunten ontstaan in de bezetting. Werken bij het Flexbureau betekent dat je op verschillende plekken in de organisatie flexibel aan de slag gaat. Zowel bij mensen thuis als op onze zorglocaties. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk dezelfde medewerker in te roosteren bij dezelfde cliënt om continuïteit van zorg te bieden. Samen met jou kijken we waar je voorkeur ligt en hoe jouw competenties en mogelijkheden (privé) passen bij de vraag vanuit de verschillende zorgteams.

Collega’s gezocht

Wil jij werken op dagen en tijden dat het jou uitkomt? Wij zijn op zoek naar: (herintredende) helpende, verzorgende IG en verpleegkundigen. Dus heb jij een diploma in de zorg, ben jij een ZZP-er of volg je een zorgopleiding? En vind jij het leuk om afwisseling te hebben in je werk en op dagen en tijden te werken die goed te combineren zijn met je privé situatie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan bij het Flexbureau.

Ook zonder diploma in de zorg ben je welkom voor een vrijblijvend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

Zorgteams vragen op lange termijn, maar soms ook op (zeer) korte termijn onze hulp. Om aan alle vragen te voldoen is het belangrijk dat er verschillende flexmedewerkers in ons team zitten. We zoeken daarom ook medewerkers die op (zeer) korte termijn oproepbaar zijn. Voor het werken bij de wijkteams is eigen vervoer een must. Verder is eigen vervoer uiteraard wel een pré, maar onze locaties zijn ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, je goed kan aanpassen aan nieuwe situaties én dat je goede zorg verleent aan alle cliënten.

Wat bieden wij?

Je wordt ingeschaald conform de cao V&VT. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een personeelsvoordeelshop, bijscholingen, collectieve zorgverzekeringskorting, fietsenplan en regelingen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een laptop of tablet en een eindejaarsuitkering. Uiteraard zijn er doorstroom mogelijkheden naar vacatures binnen de wijkteams of zorglocaties en zijn er mogelijkheden om door te stromen naar een opleidingsplek.

Werkgebied Vivium

Het werkgebied van Vivium Zorggroep is de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam Zuid. Vivium heeft 13 verschillende zorglocaties in Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Weesp en Amsterdam Zuid. Onze wijkteams zijn gevestigd in Naarden, Huizen, Blaricum, Muiden, Muiderberg, Laren, Weesp, Wijdemeren, Eemnes en Amsterdam Zuid.

Contractvormen

Als flexmedewerker heb je een tijdelijk dienstverband tussen de 0 en de 28 uur. Hoeveel uur je gaat werken is afhankelijk van je eigen mogelijkheden en de mogelijkheden binnen het Flexbureau. Tijdens een sollicitatiegesprek of arbeidvoorwaardegesprek worden deze mogelijkheden besproken.

Vacatures

Voor het Vivium Flexbureau zoeken wij: helpende, verzorgende (IG) en herintreders of ZZp-ers. Wil jij ook flexibel werken via het Flexbureau van Vivium Zorggroep? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk via deze link de uitgebreide informatie over alle vacatures via ons Flexbureau

Scholieren en studenten

Hoe goed je opleiding ook is, er gaat niets boven ervaring. Wil jij naast je zorgopleiding of studie verpleeg- of geneeskunde alvast werkervaring opdoen in de ouderenzorg? En minstens € 9,62 bruto per uur bijverdienen? Via het Vivium Flexbureau kun je flexibel (0-15 uur per week) aan de slag wanneer het jou uitkomt. Ben je eerstejaars? Dan start je als woonondersteuner. Vanaf het tweede leerjaar help je clienten ook met de algemene dagelijkse levensbehoeften. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring. En je verdient nog leuk ook!

Leidinggevende

Er werken twee intercedenten bij het Flexbureau. Dit zijn Andy Stam en Miranda Schaap. Zij zijn jouw directe aanspreekpunt en ook jouw leidinggevende. Als er zaken zijn die niet goed lopen, als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen of bij andere vragen kan je bij hen terecht.

Meer informatie?

Wil je meer weten over flexibel werken bij het Flexbureau van Vivium? Je kunt ons rechtstreeks bereiken via:

E-mail: Flexvacatures@vivium.nl
Telefoon: (035) 6 924 694 of (035) 6 924 600