Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 9 november 2019 Archief

Open dag Zorgeloos wonen bij Vivium in Bussum, Laren en Weesp

Wonen in een prettig appartement, met gezelschap, faciliteiten en zorg dichtbij? Dat kan bij Vivium. Betaalbaar en in een fijne omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden?

U bent van harte welkom tijdens de Open dag op zaterdag 9 november van 10.00 tot 13.00 uur, bijvoorbeeld in Godelinde in Bussum of in één van de andere drie locaties.

Comfortabel, veilig en gezellig

Zorgeloos wonen is comfortabel wonen. De privacy van een eigen huis, maar met allerlei extra’s. U huurt uw eigen appartement in één van onze wooncentra. Met altijd mensen dichtbij en met voorzieningen in de buurt. Bovendien kunt u rekenen op alle gemak en zorg wanneer nodig. U beschikt over een alarminstallatie, zodat er in noodgevallen snel iemand bij u is. Een veilig gevoel.

Het Zorgeloos wonen-concept

U huurt uw eigen appartement en geniet van de Zorgeloos wonen-service. De kosten bestaan uit huur, woonservicekosten en het Zorgeloos wonen-arrangement. Als u wilt, kunt u gebruik maken van extra service en zorg.

Wachtlijst

De gemiddelde wachttijd voor een appartement in Godelinde is ongeveer 0 tot 12 maanden voor een 1-kamer appartement en 12 tot 24 maanden voor een hoek- of 2-kamer appartement. De wachttijd hangt mede sterk af van uw persoonlijke voorkeuren en eventuele zorgvraag.

Programma Open dag zaterdag 9 november 2019 

  • Ontvangst met een heerlijk kopje koffie of thee in het restaurant
  • Route met bezichtiging van een appartement en van de diverse faciliteiten die Godelinde te bieden heeft
  • Gelegenheid tot het stellen van korte vragen voor meer informatie over Zorgeloos wonen.
  • Vanwege de verwachte drukte is het niet mogelijk u tijdens de Open dag op de wachtlijst te laten zetten voor een appartement. Wel kunt u ter plekke een persoonlijke afspraak maken voor inschrijving op een later moment.

Maak tijdens de Open dag kennis met Vivium Services en haar diensten!

Vivium Services is de ledenorganisatie van Vivium en beschikt over een groot assortiment aan diensten, cursussen, uitstapjes en unieke voordelen voor leden. U wordt al voor €19,90 per jaar lid! Tijdens de Open dag kunt u bij de tafel van Vivium Services met al uw vragen terecht bij een medewerker van Vivium. Tenslotte kunt u direct lid worden van Vivium Services. Al 29.000 leden gingen u voor!

Heeft u zaterdag 9 november al andere plannen of wilt u al eerder een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!