Stichting Vrienden van Hogewey

De Hogewey is erop gericht dat bewoners in een vertrouwde,huiselijke sfeer kunnen verblijven en zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen blijven maken.

Voor álle beoners van Hogewey geldt,dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Wat hebben de Vrienden gesteund?

Stichting Vrienden van Hogewey heeft o.a. bijgedragen aan:

  • Recreatie-activiteiten
  • Passage Project
  • Artis kaart 2018/2019 tegen gereduceerd tarief
  • Muzikale optredens

Bekijk hieronder ook onze brochure en nieuwsbrief van De Vrienden van Hogewey.

Helpt u ook mee?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt de Vrienden van Hogewey steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over de gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners van Hogewey.

Machtigingsformulier

Hieronder kunt u een machtigingsformulier naar keuze downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u naar het hierop vermelde adres sturen. Wij regelen dan verder alles voor u.

Meteen doneren?

Dat kan op bankrekeningnummer NL37 RABO 0343 1354 34 t.n.v. Stichting Vrienden van Hogewey in Weesp.

Voordelig Schenken?

Wilt u de Vrienden van Hogewey enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten.Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. 
Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel

Nalatenschap

De Vrienden van Hogewey gedenken in een nalatenschap is een mooie en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken. 

Meer informatie

Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap. tel.nr. (035) 6 924 093 of E-mail: fondsenwerving@vivium.nl.